Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Оригинална лодка за захранване.
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Оригинална лодка за захранване.
Самата лодка е почти без пари. Остава да си подберете карантията.
Re: Оригинална лодка за захранване.
Точно този модел ВиК тръби/фитинги (муфа със залепяне) не се използват в БГ стройтелството и не се предлагат по магазините. Преди време и аз се бях загледал по една лодка подобно изпълнение, но не намерих подходящи тръби и се отказах. Ако някой знае къде се предлагат, да даде контакти.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Няма такава грозотия събери чарк.
В този живот имаме нужда и от малко естетика даже и в практическите решения евтинджос.
В този живот имаме нужда и от малко естетика даже и в практическите решения евтинджос.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
Разгледах доста подобни клипчета !
Кое е евтиното не разбрах само ?
-"ПОЧТИ БЕЗ ПАРИ"
Акумолатор,кабели,двигател,перки,джойстик,приемник на сигнала ,разни механики,лепила,
смоли,кит 3 кила,5,6 шпреа разни цветове,фибран,пяна,плексиглас,видий болтове,шперплат и
други материали .
Има доста красиво оформени ,но не е ефтин дори корпуса ако се направи както трябва с тръби,
пяна ,кит,смоли лакове,шперплат,стеропор,фибран или друго!
Определено си е трудно маневрен САЛ !
Ми то една надуваема лодка за да хвърля захранката е по евтина с греблата и захранката !
Тръбите са последното нещо и те струват пари да не забравя !
Да не говорим че е два месеца занимавка ...
Кое е евтиното не разбрах само ?
-"ПОЧТИ БЕЗ ПАРИ"
Акумолатор,кабели,двигател,перки,джойстик,приемник на сигнала ,разни механики,лепила,
смоли,кит 3 кила,5,6 шпреа разни цветове,фибран,пяна,плексиглас,видий болтове,шперплат и
други материали .
Има доста красиво оформени ,но не е ефтин дори корпуса ако се направи както трябва с тръби,
пяна ,кит,смоли лакове,шперплат,стеропор,фибран или друго!
Определено си е трудно маневрен САЛ !
Ми то една надуваема лодка за да хвърля захранката е по евтина с греблата и захранката !

Да не говорим че е два месеца занимавка ...
"Почти без пари" е самата лодка, а не пълнежа. Виж ми коментара над клипа.
Самият корпус може да се направи по десетки различни способа и това един от възможните начини.
П.п. На мен също не ми изглежда "красива".
Самият корпус може да се направи по десетки различни способа и това един от възможните начини.
П.п. На мен също не ми изглежда "красива".
Почти без пари и почти толкова работа ще свърши.Само дето ще си дадеш парите за карантията а тя не е почти без пари.Карай,поне ще натрупаш опит. 

Не си мисли,че ония работи висят по дърветата и само трябва да протегнеш врат и да ги лапнеш.