Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
-
lovo-бай СТОЯН
- сериозен играч

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Лично аз харесвам ,ски пистите и планината.Люси ако си ходил скоро някъде ...дай некоя снимка де.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Е сега чеки малко.
Инфо от днес-авторско.
Инфо от днес-авторско.
Риболовци.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър

GODzillata написа:...Гейско, гейско........колко да е гейско? ... и после да ми отчетат водомера.
На твоя отговорност - водомера ще ти го отчитат на теб
Аз бира пия само през лятото и то да не е ледено студена, даже топла е далеч по-добре
Ветовен-е,Bethoven написа:... още ли има цензура и тоталитарен режим?...
Ти, щото си малко по-дърт и от мен,
Би трябвало да знаеш, че цензура и режим има винаги, да го ева
На мен мнооооого постове ми няма, ама не се оплаквам!
Така че ти пиши и пускай снимки,
За Люси нямай грижа - той сам се грижи за себе си
- GODzillata

Люско, навремето бях олимпийска надежда в ските бре, карал съм къде ли не, даже и на Витоша.....там за последно карах през 1990г. де, ама па на Пампорово пистите ги зимам със затворени очи....иначе също така на Боровец, Ком и Пършевица, както и в Србско.......на Банско обаче не съм карал, а ме влече да пробвам някой австрийски курорт, шибаното е, че некфо бизнисът ич го нема през последните години и не моа си развявам байрака куту едно време да го е*а........lusienn написа:Абе Кире-ти караш ли ски-смисъл обичаш ли да ходиш в планината или Да.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- трапера
- сериозен играч

Еее, ши има- па плеснаха с ръце и се прегърнахаG.Petkov написа:GODzillata написа:...
Жорка, спонтанно ме тегли към два варинта ...
Щото ме мързи, предпочитам.....
Завърнах се без нито една катастрофа, с изключение на една дама, дето е нацепих отзад
Краси, на шейни бях бе. Със ските съм като тебКрасимир Атанасов написа:Свилене хубу да си изкараш и цял да се върнеш.
Много ме е шубе дееееба и ските му...
Докато домашните любимци спяха, направих малко сандвичи, мушнах и две шишета с вода в раницата и бях готов...
Термометъра показа -4°С, нищо работа, в интернет даваха на върха да е -10. Почудих се малко дали да не си взема някой суитчер, щото за първи път обличах "спецяаалната" блузка, дето жената ми я купи. Риск печели-риск губи, не си взех суитчер. Фърлихме екипировката (състояща се от каски, очила и ръкавици) в колата и потеглихме.
Магистралата-олизана, ако не гледа човек отстрани белите поля, не може да каже, че е зима.Селските пътища и те изчистени. 55-те километра ги изплющях за час и нещо. Паркирах и отидохме да си вземем шейни.Оставих си личната карта за депозит, платих по пет кинта за шейна и се наредихме на другата опашка. Билетите за лифта ги вдигнали,маа им мръсна, с цяло евро. Преди три години платихме за две качвания по 17 на калпак, а сега ......18
А там фъртуни, виелици и зли Хали. Нищо не се вижда. добре, че знаехме пътя а и имаше мнооого навалица днес, та се наредихме като пилци един след друг нанадоле.Първите няколкостотин метра се караше на автопилот. Вече в по-ниското и на завет положението беше Шест.
Аматьорите изглеждаха така Затова спряхме за кратка почива в кръчмичката на 1117метра, колкото за цигарка и горещ грог Никой не се нави да ме тегли Жената каза, че ако съм послушен шъ ми купи истинска шейна
Първия манш завърши, качихме се отново с кабинката и седнахме в панорамния ресторант. Исках да направя на върха панорамна снимка, ама от тая виелица-нанайси.
Иначе е така изглежда кръчмето

Голямо чудене падна кво да бъде Накрая разбира се тъмна вайс бира и телешки руладинки.....
Втори манш- една дама бутната отзад, втори грог, малко зяпане на сеира на подпийнали планинари .... и финиш!
За другия път трябва да си взема друга екшън камерка. Лятото си взех една спицяално за тоя случай, па тя на втория месец след тестовете сдаде багажа.
Та туй беше от мен
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Ми щот новите да имат едно на умBethoven написа:Какво стана? .............
После що новите не пишат........ тамън почнеш и некой с пагони ти резне крилцата
- GODzillata

Убавиня си изкарал, Свилене! 
Иначе що се касае до това:
Ама ще продължа да го ухажвам де.

Иначе що се касае до това:
...то Жорката е стЪбилка, ама тоа Люско баси, се едно е свенлива мома кокетка и лесно се не дава!трапера написа:Еее, ши има- па плеснаха с ръце и се прегърнаха![]()
Ама ще продължа да го ухажвам де.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- Красимир Атанасов
- учете се от него

Опи живо здраво на всичкото преходник.
Вчера купих на голямата щерка 32 инча телевизор със флат скрийн/не пиша това за да се хваля,друго имам за цел!/.
Пишлемето на 6 години има тв в стаята си,таблет,моя и на майка си телефона ги прави да прегряват.Какъв ли бих бил сега,ако по-онова време имах всички тези неща
Аз си спомням,че на нейните години имахме един "Рубин 714Б" ако не бъркам цифрите и буквата.
Освен,че нямаше нищо да се гледа за деца по-онова време,ами и беше голям гърч да смениш от първа на втора програма,трябваше да се става след като си се завил,затоплил и полу заспал дори.Друг е въпроса,че след като го изгася светеше една точка в средата още два часа,а като го включвах,крушките премигаха на късо
След време като го изхвърлихме и си купихме вече от навлезлите вече след комунизма телевизори,там където беше стоял,беше станало обратна дъга.Преди време кънтеше много здраво лозУнга,че в техниката е бъдещето и за да се развиват децата трябва да се тикат в тази посока.
Сега шамара се обърна и се оказа,че от това затъпявали и развитието им спадало в пъти,а сега де
На кого да вярваш вече
.
Вчера купих на голямата щерка 32 инча телевизор със флат скрийн/не пиша това за да се хваля,друго имам за цел!/.
Пишлемето на 6 години има тв в стаята си,таблет,моя и на майка си телефона ги прави да прегряват.Какъв ли бих бил сега,ако по-онова време имах всички тези неща
Аз си спомням,че на нейните години имахме един "Рубин 714Б" ако не бъркам цифрите и буквата.
Освен,че нямаше нищо да се гледа за деца по-онова време,ами и беше голям гърч да смениш от първа на втора програма,трябваше да се става след като си се завил,затоплил и полу заспал дори.Друг е въпроса,че след като го изгася светеше една точка в средата още два часа,а като го включвах,крушките премигаха на късо
Сега шамара се обърна и се оказа,че от това затъпявали и развитието им спадало в пъти,а сега де
На кого да вярваш вече
Какво да кажем ние -60+ год.дето почнахме да гледаме само една програма на "Опера",после "София,Топаз,В.Търново "и т.н.Сега малката внучка ми дава уроци,щото съм компютърно-полуграмотен
.За тях вече смартфони, таблети са ежедневие.Аз пък още щракам с Нокиа или Самсунг с копчета.Дето има една приказка-техника,баджанак и те така.
Късмет.Всичко е до късмет. 
- Диканаров
- кандидат преподавател

Павка 3, то прогресът е нещо стремително, но дали е винаги хуманен и здравословен? Обикновено първо се проявява в оръжията, а после се внедрява в бита. Облекченията които има потребителското общество водят и до неосъзнати злини! Като гледам как и бебета са с алергии, деца с гръбначни изкривявания и хлътнали гърди, с повити рамена си и аз мисля, че таблети, айфони, компове, телевизори, гуглета и т.н. екстри изнежват човешката природа, особено на Избраните народи! И за това понякога ме хваща страх, да не последваме историята със загиването на Римската империя! Изнежени, префинени, претенциозни, но в най-обикновени ситуации стават безпомощни представителите на последните поколения. Е има и редки изключения, но аз говоря за общото, за масовото издребняване на теми и интереси, формирането на първосигналност в широки слоеве, липса на естетическа и ценностна система, за изключително податливата на манипулация човешка маса, за липса на национални интереси, приоритети, за принизеното чувство на национална принадлежност, за справедливост, за неизкривена от политически интереси истина, и за покланянето на единственият нов бог- Мамон. Та според мен прогресът си влече неизменно и всички регресии в човешки и обществен план. Страх ме хваща за страната ни в близките 30-40г. Какво ли ще сме и дали въобще ще ни има? Да не станем само географско понятие.
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
България,да,след около 40-50 г. като се смени понятието малцинство,тогава само географско понятие ще бъде.Планът Ран-Ъп е в сила за сегашното мнозинство,за малцинството важат други закони.Купуване на момичета,култура ,традиции,ранни бракове=мнозинство.
Как е правилно -ЪП или ЪТ?
Как е правилно -ЪП или ЪТ?
Късмет.Всичко е до късмет. 
-
lovo-бай СТОЯН
- сериозен играч

Разбира се,че ще ни има.Диканаров написа:Страх ме хваща за страната ни в близките 30-40г. Какво ли ще сме и дали въобще ще ни има?

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- Диканаров
- кандидат преподавател

За Ран е Ът, но за България си е ЪП. Вече 26г.!
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- G.Petkov

Диканаров ме изкуши за момент да вляза в политически диспут,
Ама щото днес вече водих един такъв - за Ципреков,
И се отказах
!
Но,
Все пак - планът Ран - Ът бе написан за едно друго развитие на събитията,
Пък то не бе писано да се случат и сега сме на този хал,
Май единствени от бившия соц.лагер !
Ама ............. не ми се спори вече,
Резултатът е налице - всички останали, вкл. Румъния се измъкнаха от тресавището,
Само ние си стоим в него и обвиняваме целия свят, че ни е виновен,
А проблемът си е в нас !!!
Преди няколко страници бегло споменах, че 1992 година бе повратната,
Напред или назад !
Е,
Ние избрахме назад !
И сега кой да ни е виновен - Ран и Ът ли ??????????????
Абе, влязох май в политическа дискусия
!
Ама щото днес вече водих един такъв - за Ципреков,
И се отказах
Но,
Все пак - планът Ран - Ът бе написан за едно друго развитие на събитията,
Пък то не бе писано да се случат и сега сме на този хал,
Май единствени от бившия соц.лагер !
Ама ............. не ми се спори вече,
Резултатът е налице - всички останали, вкл. Румъния се измъкнаха от тресавището,
Само ние си стоим в него и обвиняваме целия свят, че ни е виновен,
А проблемът си е в нас !!!
Преди няколко страници бегло споменах, че 1992 година бе повратната,
Напред или назад !
Е,
Ние избрахме назад !
И сега кой да ни е виновен - Ран и Ът ли ??????????????
Абе, влязох май в политическа дискусия
- G.Petkov

Бай Стояне,
Абе тоя голия "набор" с протезата,
Ми той е с едно мъдо, бре
!
Тия да не са бойци от Ислямска държава, бре !
И какво прави националния трибагреник до тези афро-незнамкакви си
!
Абе тоя голия "набор" с протезата,
Ми той е с едно мъдо, бре
Тия да не са бойци от Ислямска държава, бре !
И какво прави националния трибагреник до тези афро-незнамкакви си