Барабар "Петко" с мъжете :)

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Барабар "Петко" с мъжете :)

Мнение от chirusa_bg »

Сами, бързо да ги изхвърлиш тези стълбички скапани, преди да си направил по-голяма беля.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Повече от това,не е нужно.

Изображение
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
SammY
фен клуб-скобар

Мнение от SammY »

chirusa_bg написа:Сами, бързо да ги изхвърлиш тези стълбички скапани, преди да си направил по-голяма беля.
Аз така го взех :) Такава стълбичка в платформата няма да си сложа , а да не говорим във въдица :) Днес от Фишерман.бг ме от...а инак им звънях да си поръчам "жилце" и 3-то коляно . Дано в понеделник са по работливи :)
Изображение
Аватар
SammY
фен клуб-скобар

Мнение от SammY »

Дойдоха ми "чарковете" и е време да напиша мнението си за въдицата :) Не съм я тествал на риболов , но си я поклатих доволно ... като цяло въдицата е много добра , но това , че няма никакъв провис не е точно така ... Провисва си 2/3см връхчето ( минимално , но има) ... гегата е лека и създава някакво чувство за сигурност , породено от лошия баланс ... Връхчето , което сложих предполагам е от Тика Екстрийм , защото е 50/50 кухо/плътно . При клатене въдицата работи предимно с горната 1/3-та ... определено обаче не е твърда на кол ... и по добре , че при това тегло много лесно ще стане на сол :)
Изображение
Аватар
falco2
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от falco2 »

Честито колега и много да те радва... :fishing6:
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

БЪРЗАШ!!!!!! Все пак честито и безаварийно! И да те науча на нещо-ластик на осмица(особенно на този модел Тика) лично на мен ама въобще не ми върви! Съсипване на въдицата!!!!Жило мойто момче и свириш :)И още нещо много ВАЖНО-когато ловиш с такава дължина винаги се оглеждай за ЖИЦИ! Аз минах през ада и знам-късмета е рядкост!
Последно промяна от DJONI RINGO на Сря Фев 11, 2015 6:07 pm, променено общо 1 път.
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

TRAP написа:Директния не е направен за ластик.
По принцип има много здрави модели,които ще понесат безпроблемно монтиране на ластик,но изобщо не искам и да виждам и да пробвам!ЖИЛО!!!!!Сами скъсай ги братчето ми :D
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
SammY
фен клуб-скобар

Мнение от SammY »

Благодаря :) Минал съм по пътя с ластиците на директен и в момента нямам нито един с ластик , въпреки предимствата на оластичения директен . От както една плувка почти ми се заби в "гъзъ" и ми остави една неприятна болка се лиших от тази благинка :)
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”