Okyma 3.60

Модератор: sapuna

tokata0405
новобранец
новобранец

Okyma 3.60

Мнение от tokata0405 »

Здравей те. Искам да попитам някои запознат ли с такъми Okyma 3.6 и макара Eugen 7000 . Аз съм новак и се запалих по тежкия риболов и ми предложиха на добра цена ето тези такъми като за новак - цена /цена качество. дайте коментар да взимам ли или :?: :roll: Цена на пръта 19лв, а за макарата 43лв. Благодаря предварително.
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

За тези пари незнам какво е качеството(на пръта имам предвид), но взимай.Може да попаднеш на добър модел.За макарата нямам наблюдения, но ако вземеш пръчката взимай и макарата :wink:
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
tokata0405
новобранец
новобранец

Мнение от tokata0405 »

благодаря. ако се окаже добра / в което не се и съмнявам / ще ви я предложа и на вас
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

Окумата бъди сигурен,че е менте!Нормално за 3.6м. цената е 12-14лв.-става въпрос за ментето де,вероятно е зелено на цвят.Общо взето универсална сопа за новаци.Бъди спокоен,хваща риби :wink: ,знам от личен опит.Даже още си я ползвам.И за морето става,за платеринка и попчета.Все-пак за риболов на тежко идва малко мекичка. За макарата нямам мнение.
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

Аз имам Окума 3.60 , 3 части , акция 150-300 грама-ползвам я за спод.Напъвам я с големи ракети без да ми "дреме"-то за тези пари.Моята е сива и я взех за 20 лева от пазара.
Изображение
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Дайте някоя снимка,че ми стана интересно!Това си е сериозна акция все пак!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

Изображение
Извинявам се за качеството.
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Дръвца

Мнение от Бачо Илия »

Две такива "дръвца" имам , хем от миналата година . Телескопи , "Gold Star" , 3.30м. , акция 100-300гр. , с тройна ръкохватка , като истински шаранджийски пръти :lol: По 14.50лв , всеки :oops: Маам със сподовете колкото мога , хем в две различни точки , влакното на клипса и после- доутежнена пружина или от ония умопомрачителните кошнички за фидер(80гр. , без захранката , на мястото на спода. От време на време като презареждам , свалям "монтажа" и пак маам със спода. Ми то аз се родих-да спра да влача дълги пръти и да монтирам и размонтирам за излети по за един ден , отделно "тоя прът за маркера" , "оня прът за спода"- само ориентири отсреща и влакното на клипса , тук наоколо няма такъв шаран дето да скъса 0.30 Колмик , при стегнат аванс на тия дистанции 50-70м. 8) 8) 8)

Изображение

Изображение

Изображение
Изображение
tokata0405
новобранец
новобранец

Мнение от tokata0405 »

И моята е сива с макарата общо за 60лв. Но защо не мога да кача снимки. Help. :?
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

В другата ти тема писах,че пръчките с такава цена са толкова"Окума",колкото аз съм римския папа,да речем.Но,както ти е писал колегата,това не значи,че не ловят риба.Освен това-кво им плащаш?А за макарата посочената цена е нормална за България -горе-долу толкова струват и други модели.Доволен съм от една такава макара "Окума Авенджър"-3 години работи без да съм полагал каквито и да било грижи за нея.
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”