Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

shimano nexave 3000 src и tubertini sirio 3000
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
shimano nexave 3000 src и tubertini sirio 3000
здравейте,значи имам и двете макари за два фидера 3.90 единия под 100г. акция (около 80 според мен) другия 60-120г.и двата са карбон тънка бланка и тежат горе долу еднакво,разликата им е само в акцията.та въпроса ми е коя от двете макари за коя пръчка е по подходяща.поздрави.
-
- ще става разбирач
Re: shimano nexave 3000 src и tubertini sirio 3000
Sirio (Ecusima) за по-мощната пръчка, Nexave за по-малката акция.
Re: shimano nexave 3000 src и tubertini sirio 3000
Привет колега,извинявам се за закъснението.Притежавам горепосоченото Shimano Nexave 3000 SRC(използвам го само за риболов на фидер,с пикер 2,40м.) и съм доволен от представянето на макарата.Без проблем достигам 30м с 15гр. Bandjo na Preston.Щом и двете ти пръчки са ти по 3,90м. логично е да търсиш дистанция,поправи ме ако греша.Ако държиш на дистанция,ти трябват по-голям модел макари,по-лесно ще замяташ и по-бързо ще прибираш линията.Но,ако си решил че това са макарите с които ще риболовстваш,значи това са твоите макари.Не ангажирам никой с мнението си,надявам се да съм ти бил полезен.Наслукаgeno77 написа:здравейте,значи имам и двете макари за два фидера 3.90 единия под 100г. акция (около 80 според мен) другия 60-120г.и двата са карбон тънка бланка и тежат горе долу еднакво,разликата им е само в акцията.та въпроса ми е коя от двете макари за коя пръчка е по подходяща.поздрави.
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски