Къца- кълве воблери BG

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Re: Къца- кълве воблери BG

Мнение от къца - кълве »

Д.Граховски написа:[quote="къца - кълве" :D
Почвай джъркове да правиш, скоро ще навлезе повече този риболов. :fishing6:[/quote]

Чак тогава ще ме изгони жената !!! :D :D :D
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Къца, не знам, но ако тежат около 15-18 гр. ще свършат работа..., поне при риболов на щука..
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Vid написа:Къца, не знам, но ако тежат около 15-18 гр. ще свършат работа..., поне при риболов на щука..
Направих 6 тежки воблера.Три от 7 сантиметра които станаха 11,14 : 10,69 и 11 грама.Три от 10 сантиметра с тежина 20 : 20 и 19,5 грама.Играта е перфектна.Сега идвам от Дунава.Може да прехвърлиш Марица. :D Потъващи са и може да ги свалите според дълбочината на водоема.Кажи как предпочиташ да ги оцветя.Аз предпочитам евтиния вариант.Лови като скъпия,но боли по-малко като скъсаме. :D
P1030129.JPG
P1030129.JPG (2.93 MiB) Преглеждано 1010 пъти
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

То цвета май повече лови риболовци, а не риби, ама щом ме питаш, най ми харесва последния от евтините варианти- жълто черния. Цветово ми мяза на едно Ъгли де много риби ми е извадило :D
Сенека
niki23
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от niki23 »

а каква е разликата в техниката на оцветяване и материалите та има разлика в цената
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Vid написа:То цвета май повече лови риболовци, а не риби :D
Нямаш представа колко си прав ! :D
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

niki23 написа:а каква е разликата в техниката на оцветяване и материалите та има разлика в цената
Вече казах,че ниската производителност прави цената висока.
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

niki23 написа:а каква е разликата в техниката на оцветяване и материалите та има разлика в цената
Повече детайли, по-пипкаво, повече време отнемат и следователно някой лев отгоре за компенсация, защото докато оцети един от "скъпите" ще направи два или три от "евтините". Поне аз съм на този принцип, времето е пари.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Д.Граховски написа:
Повече детайли, по-пипкаво, повече време отнемат и следователно някой лев отгоре за компенсация, защото докато оцети един от "скъпите" ще направи два или три от "евтините". Поне аз съм на този принцип, времето е пари.
Много точно !
Като кажеш на някой,че боята ще го изцапа и той пипа да провери. :wink:
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

къца - кълве написа:Имам предложение към дамите !
Ако жена по бански направи един клип с едно улавяне така,че да се вижда ясно жената и воблера ще получи десет воблера с безплатна доставка.По монокини награда по договаряне. :D Няма да е трудно да хванете с "къца-кълве"по трудно ще направите и качите клипа.Трябва да го качите в You Tube и да го озаглавите "къца - кълве воблери БГ".Предложението важи до появата на три клипа. :D
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !!!
S.JPG
S.JPG (3.09 MiB) Преглеждано 879 пъти
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Gutierez написа:
vdo написа:На теб какво ти пречи тая тема?!
Темата отдавна е изчерпана! От там нататък всичко е безплатна реклама и келепирец, както казваше един познат!

Всичко е чат, спам и боклук. Трудно тук може да се намери някоя тема, която да ти е полезна с нещо и от която да почерпиш знания.

Според мен трябва да се заключат 3/4 от темите. То са как се води силикон; как се води воблер; кой какво развърта; за какво служи листото на въртящата блесна и все подобни идиотщини. В този форум няма как човек, дори с елементарни познания в спининга да научи нещо ново. Защото се пита, ей така за форумно участие, без човек да е прочел една обикновена статия, някъде...

В тази тема аз лично разбрах как се лови със спининг примамки с въдица тип болонезе, че и по този начин си се ловят риби и какви ли не още безумия... Аз съм сигурен, че с този воблер ще хвана риба, но не е там въпроса... Човек може да хване риба на всякаква спининг примамка, само трябва да настоява и да има малко в главата. Хващал съм риба на зарче от табла...

Такива неща....

Това е от 2012 година.Мисля,че темата не е изчерпана и идеята за зарчето не е толкова лоша. :D
P1030134.JPG
P1030134.JPG (2.08 MiB) Преглеждано 779 пъти
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Ако произвеждам двадесет воблера на месец и сложа печалба от два лева ще заработя 40 лева.Кой от вас би работил за 40 лева на месец?За да докарам приличен доход трябва да кача цената на 15-20 лева.Другия начин е да кача броя на произведените воблери. Аз избрах второто.Къде тука може да се впише думата "келепирец"?
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

О, Къца, това само ти определяш... За разлика от други псевдо-бизнеси в Б-я, мисля поне, че тук в магазините за воблери, конкуренцията си е конкуренция...
Кой какво качество ще предложи на възможно най ниската цена е проблем на производители, вносители и предлагатели...
И, при положение, че си направил добра рекламна презентация, потребителите вече имат думата си...., какво ще предпочетат за цената си...
Сенека
niki23
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от niki23 »

къца добре ъпваш темата но давай и инфо за реката. За цената разбрахме на предната страница
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

niki23 написа: но давай и инфо за реката.
КВо инфо да дава бе човек? Едва ли сега има река де да става за риболов, особено пък с изкуствени примамки?
Дай ти инфо??
Сенека
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”