Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Въдици и макари на Cormoran.
Модератор: sapuna
Re: Въдици и макари на Cormoran.
И аз имам същата макара с навито влакно 0,20мм и досега не съм имал проблемCrossFire написа:Честно казано и аз съм слушал често за този проблем. Тази година си закупих една такава и ловя с 0.16 и 0.18 на мача, като до сега съм нямал оплитания на влакното под шпулата. Да, НО - приятел също си закупи такава и нави на нея някакво "телено" влакно 0.20 и проблемите започнаха, а лошото е, че не желае да го сменя![]()
Като цяло, цена-качество съм доста доволен от макарата, а модела е Cormoran 4PiF.
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
И аз имам два броя модел corcast 6pi,водят се за тежък фидер но по скоро са шаранджийски.Като цяло съм доволен от тях със сравнително добра изработка,малко съм паласпур и не ги пазя особенно по време на риболов,но не са мръднали вече пет години ги търкалям по язовирите но не са се появили луфтове и боята не се е олющила ,влакно не ми се е случвало да влиза под шпулата ,може би защото е с четки.Не ми харесва това че някак си тежко въртят и при продължително навиване доста изморяват,аванса също не е много прецизен.
- виктор вичев
- новобранец
Здравейте колеги , имам cormoran spinmoor 6pif 3000 в началото имах проблем с антиусукващата система , но се оказа че е повече от влакното проблема,смених го с по марково на colmic 0.18 и проблема се реши.Използвам я не само на мачов риболов , на резервната шпула имам навит конец и си развъртам спининга.Като цяло съм много доволен от марката спрямо качество цена.
- daanndo
- фен клуб-скобар
След руските гьостерици това ми е първата карбонова
нямах други въдици тогава и я ползвах къде ли не-уникална пръчка,на 3,80 беше към стотина лева мисля.Миналата година я продадох,колегата още я ползва-друг допир с марката нямам
http://www.masterfishing.bg/product/484 ... olino.html" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.masterfishing.bg/product/484 ... olino.html" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;