Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Барове за стойка. Помощ !
Модератор: sapuna
- Chromeo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Барове за стойка. Помощ !
Здравейте, колеги
Имам, така да се каже, малко сложен проблем за разрешаване, а именно намиране на по-широки барове от оригиналните ми, които като цвят и модел да съвпадат със стойката ми. А тя е: http://www.sportihobi.com/%D1%81%D1%82% ... -stainless Баровете ми идват тесни за макари размер 9000, но къде за щастие, къде за нещастие намерих такива от друга марка стойки, които са съвършено съвместими и даже по-яки на външен вид. Стойката със съвместимите барове е тази :
Има я в изпълнение на Carp Focus, CarpPro и Carp Academy, а може би и на още производители. В Bulit2000 в Пловдив, днес питах, но казаха, че няма как да ми поръчат само барове
Моля всеки, колега който знае от къде мога да се сдобия с такива барове, продава такива, има идея къде се продават или знае нещо, което да ме доближи до тях, да даде акъл какво да правя. Благодаря предварително 

catch a fish or die trying !!!
Re: Барове за стойка. Помощ !
най лесно Amiaud но са цифра
другия варянт също е цифра
тези джаджи се слагат на почти всеки бъз бар

навиваш си оригиналните тръбички и си готов обаче нови барове и тия джаджи ще ти струват колкото си взел стойката .така ,че продължавай да търсиш съвместими или такива на които се местят захвата за тръбичките има доста .
Търси такива

другия варянт също е цифра
тези джаджи се слагат на почти всеки бъз бар

навиваш си оригиналните тръбички и си готов обаче нови барове и тия джаджи ще ти струват колкото си взел стойката .така ,че продължавай да търсиш съвместими или такива на които се местят захвата за тръбичките има доста .
Търси такива

Последно промяна от diD0 на Съб Мар 14, 2015 8:18 pm, променено общо 1 път.

- Chromeo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
diD0 написа:Amiaud
Тези, които видях, на Amiaund са 200 лв. , което е повече от стойката ми даже

Тази операция ще си е скъпа каквото и да направишChromeo написа:diD0 написа:Amiaud
Тези, които видях, на Amiaund са 200 лв. , което е повече от стойката ми даже

Другият вариянт е бай Васил от другият форум 

Жаден съм а вода не ми се пие
- Chromeo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Има и евтин вариант, който включва тези барове - http://www.fishingtime.bg/img/products/ ... 70_1_1.jpg по 12 лв. са в магазина до нас. Не е проблемът в намирането на барове изобщо, а намиране на тези извитите, защото пасват като цвят(gun smoke) и размери на моята. Може малко да изнаглявам със стремежа към естетика, но все пак мисля, че никой няма да се зарадва като гледа окачени въдиците си на нещо като простор за дрехи или сушилника на мама
Ако някой успее да ми помогне с намирането конкретните барове -добре, ако не - поне ще имам с какво да запълня свободното време 

http://www.nordfishing77.at/rod-pods-ba ... r-bar.html" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
- Chromeo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
- като парички са добре, видях гиbigcheto написа:http://www.nordfishing77.at/rod-pods-ba ... r-bar.html" rel="nofollow

- Chromeo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Като изключим, че за мен изглеждат по-добре и различни от масовите стойки на колегите, които съм виждал по язовирите, другият им + е че разминават макарите, дори и да са със същата широчина като оригиналните ми барове.
- Антон Тонев
- сериозен играч
В карповия форум,има един пич от Хасково.Мисля,че името му е Ленко.Свържи се с него, и мисля че той може да ти помогне.Chromeo написа:Като изключим, че за мен изглеждат по-добре и различни от масовите стойки на колегите, които съм виждал по язовирите, другият им + е че разминават макарите, дори и да са със същата широчина като оригиналните ми барове.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев