Препоръки за спининг въдица и макара за Гърция

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Препоръки за спининг въдица и макара за Гърция

Мнение от аксел »

Аз пък имам Екусима 3000 от близо 7 години,още от първите дошли на пазара,почти не ловя с нея,защото бигела не се затваря напълно,само събира праха в къщи,за мене пълен боклук и какво от това......от всичките Рьобита които имам съм доволен от Заубера/от първите за разлика от тези внесени по-късно/ и Аплауза,като средно статистически клас непретенциозни макари.Наскоро на един приятел след 10-ия риболов у Гръцко му ръждяса ролката,пък Аливиото му държи.
валатът не най-лошото нещо на света
MrNooneBG
новобранец
новобранец

Re: Препоръки за спининг въдица и макара за Гърция

Мнение от MrNooneBG »

Така дерзанията на пълния дебютант продължават с пръчката, след като за макара явно ще се насоча към Екусима 3000. Единият бюджетен вариант ми е Filstar Premier Crystal Spin Дължина 2.45 м, Акция 7-28 г, но в състезанието влезе и http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=7061" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false; Favorite Absolute 2.40m Medium - 2.4 м и същия тест 7-28 г.
Другото, което ме тормози е плетеното влакно - първо като цена ;-) 60-80 лева, повече от сопата и колкото макарата, както и какво да избера, след като чета разнообразни мнения от специалистите.
Публикувай отговор

Обратно към “Морски риболов в Гърция (от брега)”