Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за Копринка
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Инфо за Копринка
Защо си чешите езиците.Да имаше народ ама яко сеч на каракуда не.На 26,03 беше слабо,по 2-3 каракуди на човек на дъно и не по 200 гр а по 0,500 и нагоре.Бих казал слаб риболов.
- SammY
- фен клуб-скобар
Това което аз знам е точно както ти си написълvasko102530 написа:Защо си чешите езиците.Да имаше народ ама яко сеч на каракуда не.На 26,03 беше слабо,по 2-3 каракуди на човек на дъно и не по 200 гр а по 0,500 и нагоре.Бих казал слаб риболов.

Колега пробва ли ги на плувка и имаше ли някой плувкар да направи що годе нормален риболов , че съм решил да ги натисна на късо скоро време

Що пишеш глупости бе?!Krasi-ribata написа:Да няма места мангалите спят там.
-
- ще става разбирач
И в колите не пиша глупости а казвам как е като мислиш че може да си намериш място варви в 6 да те видя хората спят на язовира и си предават местата един на друг ако са компания. ВСИЧКИ хубави места са заети за жалост .
- Don4o_62
- учете се от него
Това е лятото като падне язовира и найстина има няколко групи дето държат дашните места за шаран откъм слънчев бряг и плажа и се сменят,ама сега чак да спят малко е несериозно, впредвид че рибата не е тръгнала още
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Колега, не влагам нищо лично,но единственото вярно нещо в твойте постове е че има много народ. Има пет-шест места на които се хваща повече риба-може би по десетина петнайс риби, но на останалите се ловят масово по две-три риби на ден...Колегата Vasko го е казал най-добре.Krasi-ribata написа:И в колите не пиша глупости а казвам как е като мислиш че може да си намериш място варви в 6 да те видя хората спят на язовира и си предават местата един на друг ако са компания. ВСИЧКИ хубави места са заети за жалост .
-
- ще става разбирач
Това казвам и аз че хубите места са заети за Риболова знам че е труден 1ловии 20 гледат.
-
- научил се да хвърля
Пуснете някоя актуална снимка да видим какво е нивото. 

- bobo_33333
- кандидат преподавател
А за бой и полиция-пак ли са глупостиkarjin написа:Що пишеш глупости бе?!Krasi-ribata написа:Да няма места мангалите спят там.

Аз там съм пораснал...
-
- ще става разбирач
Шаро като не вярват да ходят и да се оправят Наслука звъни ми да ти дам информация.
- tonio.totev
- научил се да хвърля
Колеги някой може ли да ми каже за Семитлерският ръкав пътя през селото дали е добър за ниска кола
- _ribar4eto_
- научил се да хвърля
Скоро не не съм минавал от там,но покрай "конюшната" и Жигули се справя!
- tonio.totev
- научил се да хвърля
Къде е тази конюшна_ribar4eto_ написа:Скоро не не съм минавал от там,но покрай "конюшната" и Жигули се справя!
-
- ще става разбирач
Утре ще имате прясна информация.
- _ribar4eto_
- научил се да хвърля
След като слезеш от асвалтовия път за Голяма Гюрля,след локвите ,остава в дясно на пътя.