Платени язовири около Стара Загора ?

Модератор: Кърцата

stilian 99
новобранец
новобранец

Платени язовири около Стара Загора ?

Мнение от stilian 99 »

Здравейте , колеги , ако някой скоро е ходил и има информация за платен ( заребен ) язовир около Стара Загора , където си струва да се отиде моля да сподели . Благодаря предварително !!!
viva_juve
новобранец
новобранец

Re: Платени язовири около Стара Загора ?

Мнение от viva_juve »

А бе така ли никой не е ходил за риба из нашия край. Дайте малко инфо. Аз лично преди 4 дни ходих на язовира в село Караново. Риболов на мач на пелета. З 4 часа един шаран около кило и много каракуда. На дъно взимаше добре до обяд, колегите извадиха добри риби. Инфо и за язовира в Ястребово от днес - там просто няма риболов понеже язовира е изпуснат нацяло.
stilian 99
новобранец
новобранец

Re: Платени язовири около Стара Загора ?

Мнение от stilian 99 »

viva_juve написа:А бе така ли никой не е ходил за риба из нашия край. Дайте малко инфо. Аз лично преди 4 дни ходих на язовира в село Караново. Риболов на мач на пелета. З 4 часа един шаран около кило и много каракуда. На дъно взимаше добре до обяд, колегите извадиха добри риби. Инфо и за язовира в Ястребово от днес - там просто няма риболов понеже язовира е изпуснат нацяло.
Здравей , може ли да ми дадеш малко повече информация относно язовира в Караново , такса , колко риба може да се вземем , колко се плаща шарана ???
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”