Мач риболов въдица

Модератор: Paublo_Eskobar

Ivan7777
новобранец
новобранец

Re: Мач риболов въдица

Мнение от Ivan7777 »

топлия написа:Колега miro 253 не знам с каква евола си бил, но ако твърдиш, че няма удоволствие с тази пръчка докато вадиш риба, значи представата ти нещо куца. Имам я от няколко години и я ползвам за по сериозен риболов... Шаран и каракуда.... Удоволствието е уникално. Особено с някое шаране към 2кила. А трепетите на гърбавици по 5-600 гр. Ги усещам буквално в предмишницата. Имам и спирал хикс страхотен е но за лайт. Евола е супер. Взех я от вносителя. Видрскс.това, че вече го няма на пазара е друг въпрос, но аз бих посъветвал колегата да зима тубертинито което е намерил.
Колега погледна ли тия кадето постнах а за тва ли говориш http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=6010" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Ivan7777
новобранец
новобранец

Мнение от Ivan7777 »

тези trabucco правят ли добри мачове .... ??? както посочих тоя модел по горе Тrabucco syntium match plus
Ivan7777
новобранец
новобранец

Мнение от Ivan7777 »

:)
топлия
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от топлия »

Тубертинито което посочваш, е много леко и добре балансирано. За мен това е лек мач, в смисъл за по лек риболов. Не, че няма да уловиш шаран с него,но трябва да си внимателен, видя ли му екшъна. Малък е. Еволата ми е 10-20. И както казах имам я от 2011 г. И съм много доволен това е.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
топлия
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от топлия »

Сега видях имало и други, препоръчвам ти 4,20 м. Екшъна 8-20. Медиум. Това е от мен. Успех.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
Ivan7777
новобранец
новобранец

Мнение от Ivan7777 »

колега а видя ли за trabucco имаш ли някакво мнение http://fishing-bg.eu/ROD/MATCH_R/SYNTIUM_MATCH_PLUS_30" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false; или пък http://fishing-bg.eu/ROD/MATCH_R/AWA-SH ... ATCH_4.20m" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;.
топлия
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от топлия »

В интерес на истината това първото трабуко, не съм го виждал, но има страхотни показатели. Ти си решавай но да знаеш, че ако продължаваш да подскачаш от мач на мач, накрая ще се объркаш. Вземай един и това е. И аз лично харесах трабукото от последния пост, това с екшън 10-30. Има добри данни. Това е стига си мислил скачай в дълбокото и добре дошъл в клуба.
Ivan7777
новобранец
новобранец

Мнение от Ivan7777 »

много си прав колега аз имам и други мачове ама са се телемачове а истината е в 3 колените :) и за объркването си прав вече направо :) и аз на него съм се спрял
топлия
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от топлия »

Е браво покажи снимка когато го вземеш, и отзиви от първия риболов с него.
Ivan7777
новобранец
новобранец

Мнение от Ivan7777 »

Чакам го в неделя ще го пробвам :P
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”