Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

Откраднат двигател!
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Откраднат двигател!
Здравейте!Правя услуга на приятел,който е в беда.Снимки и данни за двигателя ще кача по-късно:
,,Здравейте,
В края на 2010 написах писмо на Дядо Коледа.
Писах му за това, че през 2010та съм бил послушен и го молех да ми донесе лодка с мотор.
В средата на 2011та Дядо Коледа ми донесе моленото от мен, очевидно съм изпълнил неговите повели и съм бил послушен.
За 2013та му писах писмо и го помолих да ми донесе за Коледа качествен сонар.
Дядо Коледа ми го донесе в средата на 2013та, очевидно съм би послушен.
За 2014та му писах да ми донесе колесар за лодката.
Дядо Коледа ми го донесе в средата на 2014та, очевидно съм бил послушен.
Моят Дядо Коледа винаги идва със закъснение, но аз съм му свикнал и не му се сърдя.
По-важното е това, че идва, но дано не е много късно...
За края на 2014 не му бях писал да ми донесе кражба на мотора за лодката ми Yamaha 20 коня, но мотора ми бе откраднат на 25.11.2014та до домът ми от лодката ми в с. Кранево...
Сега ще пиша писмо на Дядо Коледа за това - Да ми върне мотора и да заплатя щедро на този, който ми върне мотора.
Аз зная това, че българите не са продажни и не са доносници, но дали няма да се намери поне един, който да ми е видял мотора след неговата кражба?
Иде Коледа, нека повярваме в чудеса, нека да повярваме в това, че на Коледа чудесата се сбъдват, кому с върнат мотор, кому с добри пари за връщането му...
За качествени Коледни известия от Дядо Коледа - 0888 92 22 32.
,,Здравейте,
В края на 2010 написах писмо на Дядо Коледа.
Писах му за това, че през 2010та съм бил послушен и го молех да ми донесе лодка с мотор.
В средата на 2011та Дядо Коледа ми донесе моленото от мен, очевидно съм изпълнил неговите повели и съм бил послушен.
За 2013та му писах писмо и го помолих да ми донесе за Коледа качествен сонар.
Дядо Коледа ми го донесе в средата на 2013та, очевидно съм би послушен.
За 2014та му писах да ми донесе колесар за лодката.
Дядо Коледа ми го донесе в средата на 2014та, очевидно съм бил послушен.
Моят Дядо Коледа винаги идва със закъснение, но аз съм му свикнал и не му се сърдя.
По-важното е това, че идва, но дано не е много късно...
За края на 2014 не му бях писал да ми донесе кражба на мотора за лодката ми Yamaha 20 коня, но мотора ми бе откраднат на 25.11.2014та до домът ми от лодката ми в с. Кранево...
Сега ще пиша писмо на Дядо Коледа за това - Да ми върне мотора и да заплатя щедро на този, който ми върне мотора.
Аз зная това, че българите не са продажни и не са доносници, но дали няма да се намери поне един, който да ми е видял мотора след неговата кражба?
Иде Коледа, нека повярваме в чудеса, нека да повярваме в това, че на Коледа чудесата се сбъдват, кому с върнат мотор, кому с добри пари за връщането му...
За качествени Коледни известия от Дядо Коледа - 0888 92 22 32.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Откраднат двигател!

Ямахата е на колегата откраднатия двигател.
А колегата е Румен Умен,мисля че има и тук регистрация.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Колега искренно съжалявам за загубата.Аз лично пожелавам и на тези които са те лишили от мечтите ти, дядо Коледа да им донесе това което заслужават!!!!
Ще слухтя и с двете за данни.
И успех .И дано колегите го приемат присърце!!!! ( не да се търси евтин (много изгоден) двигател с неизвестин произход!)
Ще слухтя и с двете за данни.
И успех .И дано колегите го приемат присърце!!!! ( не да се търси евтин (много изгоден) двигател с неизвестин произход!)
тая снимка е знам аз въпроса е как да помогнем за да се намери крадеца. Идеи. Можеби за начало по подробни данни за мотора и да са преглеждат обявите. Ако излезе нещо да се проверява, се пак в тоя форум има хора от цялата страна.
-
- новобранец
Колеги, наистина светлият празник Коледа, на който стават чудеса наближава.
Ще съм безкрайно щастлив, ако под моята елха открия обичаният ми мотор.
Нека Християнското проговори във всеки съпричастен.
Ще съм безкрайно щастлив, ако под моята елха открия обичаният ми мотор.
Нека Християнското проговори във всеки съпричастен.
Румба дай подробни данни за мотора.Че има и друга страна -да не яде бой някой продаващ подобен!
- MITKO70
- кандидат преподавател
Гадна работа
Хубаво е да се кажат ,ако има и някакви белези ,външни,вследствие употреба и т.н.Да се имат под внимание и обяви в който се продават мотори без табели,има и такива в нета 

Всичко може,но не всеки го можe.

Мисля че много добре знаем какво ще се случи на човека откраднал или купил мотора то се едно така че ако някой ще го и купува да си прави сметката предварително. По добре да го върнат щото в Бг няма прокопсат. Рано или късно някой ще стъпе накриво и тогава тежко му и горко.
- vesofr
- научил се да хвърля
Досега не ми се е случвало някой да ми провери номера на мотора,а има доста откраднати,не е само този.Дано се намери,но се съмнявам.И все пак искрено ти пожелавам да го намериш!
Не кълве,не кълве,че спре.
-
- новобранец
Колеги, благодаря за съчувствието.
Мотора се вижда на снимката и той се казва 6BPK - 1006574, 20 коня, 4 такта, дълъг ботуш.
Едната лопатка на винта е ударена, има си и други незалечими белези.
Мисля, че с желание за помощ всеки би се позагледал в чуждия двигател на някой водоем...
За малко да забравя - има и стабилизатори над винта, предполагам, че този факт ще го направи малко по-забележим
Мотора се вижда на снимката и той се казва 6BPK - 1006574, 20 коня, 4 такта, дълъг ботуш.
Едната лопатка на винта е ударена, има си и други незалечими белези.
Мисля, че с желание за помощ всеки би се позагледал в чуждия двигател на някой водоем...
За малко да забравя - има и стабилизатори над винта, предполагам, че този факт ще го направи малко по-забележим
Бре тая матаретка не са ли откри ай че коледа иде, брех да му са невиди. До мен инфо не е пристигнало колега Румен Умен, надявам се дядо коледа да е справедлив и да изкара голямата брадва и да раздаде малко правосъдие.
-
- фен клуб-скобар
Искрено ти пожелавам да намериш обичания от теб мотор колега.
Има ГОСПОД който бави ама не забравя.
Има ГОСПОД който бави ама не забравя.
Танко Николаев Абрашев
-
- фен клуб-скобар

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Танко Николаев Абрашев
-
- научил се да хвърля
Някой колега да е пострадал? манго предлага 9.9 двигател, не се разбра марка, щото избяга! но може да се намери!
-
- научил се да хвърля
който може да копира сигнала и на други места!