Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Петромакс или Нордстар на колеман?
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Петромакс или Нордстар на колеман?
http://campingrocks.bg/bg/product/186/b ... -northstar" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.globetrotter.de/shop/petromax ... rNo=104907" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
колеги отдавна съм навит на нещо такова , и тук в Германия попаднах на един огромен магазин за туристическо обурудване .
разликата в цената е около 20Е
https://m.globetrotter.de/shop/petromax ... rNo=104907" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
колеги отдавна съм навит на нещо такова , и тук в Германия попаднах на един огромен магазин за туристическо обурудване .
разликата в цената е около 20Е
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Петромакс или Нордстар на колеман?
Фен съм на Колман.
Каквото съм ползвал тяхно винаги е било добре направено.
Каквото съм ползвал тяхно винаги е било добре направено.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аз също ползвам някой неща на Колеман но от последния челник не съм доволен . Но като цяло Норд стар изглежда доста по здрав от Петромакса и по компактен. Да понабера малко повече инфо и тея дни ще ходя да по разпитам в магазина консултанта , хубавото е че 2 та продукта са един до друг и могат да се сравнят добре.
Айде да ми е честит Нортстар. Жената иска да ме убива като видя колко пари дадох , но консултанта каза че е много по добър от петромакса
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Честито!
За убиване си си, разбирам я жената
За убиване си си, разбирам я жената

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ето клип на първото палене.
Много бързо взе решението бе Дими! И тук в БГ можеше да те обзаведа.Чисто нов е.Купих едно шише газ с цел проба,но така и не я направих а никога не е ставало на въпрос за този тип осветление.Знаеш че предпочитам тока на колата за осветение.Ползвай си го със здраве и много амури да извадиш с негова помощ 

Благодаря
chirusa_bg
Да, по този начин обясни и консултанта да се пали за първи път, че се опушвало стъклото .
Манастира
Ми бях до магазина и така набързо . То по принцим ми трябва такава лампа . А газовите ги гледах но не ми харесаха!
Като цяло консултанта каза , че е доста по лесен за работа от петромакса и по здрав . Има и защита при събаряне да гасне. Сега да видя кога ще се прибера да го тествам.
chirusa_bg
Да, по този начин обясни и консултанта да се пали за първи път, че се опушвало стъклото .
Манастира
Ми бях до магазина и така набързо . То по принцим ми трябва такава лампа . А газовите ги гледах но не ми харесаха!
Като цяло консултанта каза , че е доста по лесен за работа от петромакса и по здрав . Има и защита при събаряне да гасне. Сега да видя кога ще се прибера да го тествам.
- oneillbgm
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
+1 Coleman
Честито!
Честито!
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата