Кой какъв фидер ползва

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
М. Сталев
разбира нещата
разбира нещата

Re: Кой какъв фидер ползва

Мнение от М. Сталев »

С какви върхове като оз е мултито на Филстар ?
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

М. Сталев написа:С какви върхове като оз е мултито на Филстар ?
Жълт,зелен и червен :D Майтап Сталев :? Три карбонови ,на стенда показаха данни 1oz,1.75-2oz ,2.5-2.75oz.Липсва според моите стандарти за дребна риба едно стъкло 0.75-1oz.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
LSFC
новобранец
новобранец

Мнение от LSFC »

Port_Royal написа:
LSFC написа:Харесал съм си Filstar Premier Multi Feeder Също така ме интересува и коя ще бъде подходящата за този фидер макара (до 100 лева). Благодаря предварително :)
+1 за избора на пръчка Filstar Premier Multi Feeder За макара мога да препоръчам https://www.nariba.com/obiavi/obiava/Ry ... ma--a14505" rel="follow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="follow" rel="follow 4000 https://www.nariba.com/obiavi/obiava/RY ... ER--a14373" rel="follow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="follow" rel="follow 4000 размер :) :) :) Успех в избора на фидер и макара колега. :) :) :)
Благодаря. Май ще бъде първата макара, че заубера нещо много дебело ми идва в момента.
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

LSFC написа: Благодаря. Май ще бъде първата макара, че заубера нещо много дебело ми идва в момента.
За начало Екусимата ще ти върши чудесна работа,може след време да събереш малко повече парички и да си вземеш Заубер. :) :) :) :fishing2: :fishing3: :)
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
Аватар
tonio.totev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tonio.totev »

Барабар Петко с мъжете , мисля и аз да навляза с балетна стъпка във фидер манията. Искаше ми се да пробвам с двуколенен лайт, но след толкова четене май ще ви послушам за тоя многоспоменаван филстар премиер мулти + една екусима 4000. Гледам, че във форум обявите има такава малко по - евтина (нова) и май ще е тя.
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

tonio.totev написа: но след толкова четене май ще ви послушам за тоя многоспоменаван филстар премиер мулти + една екусима 4000
Четене му е майката на фидер риболова. :P :P :P :lol: Като се видим на по кафе може и да си промениш мнението за фидера и макарата :P Много добър избор,като за начало. :drinkers:
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
Korekom
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Korekom »

Аматьор съм във фидер риболова и разполагам с прът силстар 3,60 хеви от миналия октомври, окомплектован с макара хибой 3000 (евтиния, която използвам на няколко пръта за различен вид риболов с различни влакна на двете шпули към нея) . За сефте хванах 2 платики завчера на фидера! До тогава само го мъкнех с мен и се упражнявах предимно да замятам на една дистанция и чаках ако нещо се закачи ама не става като на пружината! По-предният път имах няколко придърплвания, които не успях да засека.
Аватар
tonio.totev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tonio.totev »

Ей го на... лека и стегната пръчка.Чакам забраната...
20150514_114624.jpg
20150514_114624.jpg (2.18 MiB) Преглеждано 1231 пъти
20150514_114238.jpg
20150514_114238.jpg (2.04 MiB) Преглеждано 1231 пъти
20150514_113729.jpg
20150514_113729.jpg (2.15 MiB) Преглеждано 1231 пъти
Slavi_82
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Slavi_82 »

1-ви Фидер Diamant Alb 3.60 - акция 100-200 уникален фидер с над 100 шарана м-у 1 и 3 кила за 2 месеца.
За съжаление в България в момента нямат внос и чакат от умрел писмо........
2-ри фидер Baracuda Thunder също мн добър фидер но го има на румънския пазар не и в Бг цена около 40 ерво. Този фидер е на 7 шарковци но макаричка още си няма :)
Аватар
meto123
новобранец
новобранец

Мнение от meto123 »

Колеги предложете ми някакъв фидер с акция до 100-120 гр. до 70 лева.
Фидера предимно ще се използва в затворени водоеми за каракуди,перки и платики.

:roll: Благодаря предварително...
Животът е кратък, изкуството — вечно.........
Аватар
stridata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stridata »

meto123 написа:Колеги предложете ми някакъв фидер с акция до 100-120 гр. до 70 лева.
Фидера предимно ще се използва в затворени водоеми за каракуди,перки и платики.

:roll: Благодаря предварително...
В тоя ценови клас си вземи един лайт или медиум макс до 90гр. Замисли се с тоя кол какво ще разбереш от риби по 300 гр.?

П.п
Ако питаш мене си вземи от колего от форума един втора ръка.....
Можеш да извадиш човека от селото, но селото от човека НИКОГА!
Изображение
Аватар
meto123
новобранец
новобранец

Мнение от meto123 »

Благодаря за информацията колега, значи за тези риби ми трябва пръчка с по-малка акция. А нещо да ми препоръчаш за тези пари от новите модели? защото доста прочетох за фидер въдици от този ценови клас ,но повечето вече ги няма в наличност и не се произвеждат.
Slavi_82
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Slavi_82 »

Мето в тоя ценови клас за момента според мен а и други най доброто е Филстар Екстрим.
Най дебелия хеви връх е карбонов до 120 грама акция и въдицата е с перфектен строй .
http://megafishing.bg/product/1682/fide ... eeder.html" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
meto123
новобранец
новобранец

Мнение от meto123 »

Това ще мие първи фидер. Благодаря колеги,сигурно ще си купя филстара, защото не мога да отделя повече пари за сега за по читаво фидерче. Никога не съм ловял на фидер досега :fishing12: Но някой, ако притежава съответния фидер нека да си каже мнението.
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

meto123 написа:Това ще мие първи фидер... Но някой, ако притежава съответния фидер нека да си каже мнението.
Избягвам да давам съвети, но на теб ще ти го кажа. Точно този модел от линка не ти трябва. Пишеш, че ще ловиш на затворени водоеми, а фидера е за мощни течения. Не само, че ще те разочарова, но и ще те откаже от този тип риболов.
Правилно са те посъветвали за тест на фидер до 90 гр. Бих ти препоръчал дори с тест до 75-80 грама. Другото нещо е теглото на фидера - на 3.60 м. над 300 грама пръчка сериозно ще ти обърка кастинга, а от там и ритъма на риболов.
Пак в този сайт ей това бюджетно фидерче в пъти ще ти достави по-голямо удоволствие в посочените от теб условия : http://megafishing.bg/product/3742/pike ... -3-0m.html" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”