Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Кой какъв фидер ползва
Модератор: Paublo_Eskobar
- М. Сталев
- разбира нещата
Re: Кой какъв фидер ползва
С какви върхове като оз е мултито на Филстар ?
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Жълт,зелен и червенМ. Сталев написа:С какви върхове като оз е мултито на Филстар ?

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Благодаря. Май ще бъде първата макара, че заубера нещо много дебело ми идва в момента.Port_Royal написа:+1 за избора на пръчка Filstar Premier Multi Feeder За макара мога да препоръчам https://www.nariba.com/obiavi/obiava/Ry ... ma--a14505" rel="follow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="follow" rel="follow 4000 https://www.nariba.com/obiavi/obiava/RY ... ER--a14373" rel="follow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="follow" rel="follow 4000 размерLSFC написа:Харесал съм си Filstar Premier Multi Feeder Също така ме интересува и коя ще бъде подходящата за този фидер макара (до 100 лева). Благодаря предварително![]()
![]()
Успех в избора на фидер и макара колега.
![]()
![]()
- Port_Royal
- разбира нещата
За начало Екусимата ще ти върши чудесна работа,може след време да събереш малко повече парички и да си вземеш Заубер.LSFC написа: Благодаря. Май ще бъде първата макара, че заубера нещо много дебело ми идва в момента.

Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
- tonio.totev
- научил се да хвърля
Барабар Петко с мъжете , мисля и аз да навляза с балетна стъпка във фидер манията. Искаше ми се да пробвам с двуколенен лайт, но след толкова четене май ще ви послушам за тоя многоспоменаван филстар премиер мулти + една екусима 4000. Гледам, че във форум обявите има такава малко по - евтина (нова) и май ще е тя.
- Port_Royal
- разбира нещата
Четене му е майката на фидер риболова.tonio.totev написа: но след толкова четене май ще ви послушам за тоя многоспоменаван филстар премиер мулти + една екусима 4000

Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
Аматьор съм във фидер риболова и разполагам с прът силстар 3,60 хеви от миналия октомври, окомплектован с макара хибой 3000 (евтиния, която използвам на няколко пръта за различен вид риболов с различни влакна на двете шпули към нея) . За сефте хванах 2 платики завчера на фидера! До тогава само го мъкнех с мен и се упражнявах предимно да замятам на една дистанция и чаках ако нещо се закачи ама не става като на пружината! По-предният път имах няколко придърплвания, които не успях да засека.
- tonio.totev
- научил се да хвърля
Ей го на... лека и стегната пръчка.Чакам забраната...
1-ви Фидер Diamant Alb 3.60 - акция 100-200 уникален фидер с над 100 шарана м-у 1 и 3 кила за 2 месеца.
За съжаление в България в момента нямат внос и чакат от умрел писмо........
2-ри фидер Baracuda Thunder също мн добър фидер но го има на румънския пазар не и в Бг цена около 40 ерво. Този фидер е на 7 шарковци но макаричка още си няма
За съжаление в България в момента нямат внос и чакат от умрел писмо........
2-ри фидер Baracuda Thunder също мн добър фидер но го има на румънския пазар не и в Бг цена около 40 ерво. Този фидер е на 7 шарковци но макаричка още си няма

Колеги предложете ми някакъв фидер с акция до 100-120 гр. до 70 лева.
Фидера предимно ще се използва в затворени водоеми за каракуди,перки и платики.
Благодаря предварително...

Животът е кратък, изкуството — вечно.........
- stridata
- ще става разбирач
В тоя ценови клас си вземи един лайт или медиум макс до 90гр. Замисли се с тоя кол какво ще разбереш от риби по 300 гр.?meto123 написа:Колеги предложете ми някакъв фидер с акция до 100-120 гр. до 70 лева.
Благодаря предварително...
П.п
Ако питаш мене си вземи от колего от форума един втора ръка.....
Можеш да извадиш човека от селото, но селото от човека НИКОГА!

Благодаря за информацията колега, значи за тези риби ми трябва пръчка с по-малка акция. А нещо да ми препоръчаш за тези пари от новите модели? защото доста прочетох за фидер въдици от този ценови клас ,но повечето вече ги няма в наличност и не се произвеждат.
Мето в тоя ценови клас за момента според мен а и други най доброто е Филстар Екстрим.
Най дебелия хеви връх е карбонов до 120 грама акция и въдицата е с перфектен строй .
http://megafishing.bg/product/1682/fide ... eeder.html" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Най дебелия хеви връх е карбонов до 120 грама акция и въдицата е с перфектен строй .
http://megafishing.bg/product/1682/fide ... eeder.html" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Това ще мие първи фидер. Благодаря колеги,сигурно ще си купя филстара, защото не мога да отделя повече пари за сега за по читаво фидерче. Никога не съм ловял на фидер досега
Но някой, ако притежава съответния фидер нека да си каже мнението.

-
- Модератор
Избягвам да давам съвети, но на теб ще ти го кажа. Точно този модел от линка не ти трябва. Пишеш, че ще ловиш на затворени водоеми, а фидера е за мощни течения. Не само, че ще те разочарова, но и ще те откаже от този тип риболов.meto123 написа:Това ще мие първи фидер... Но някой, ако притежава съответния фидер нека да си каже мнението.
Правилно са те посъветвали за тест на фидер до 90 гр. Бих ти препоръчал дори с тест до 75-80 грама. Другото нещо е теглото на фидера - на 3.60 м. над 300 грама пръчка сериозно ще ти обърка кастинга, а от там и ритъма на риболов.
Пак в този сайт ей това бюджетно фидерче в пъти ще ти достави по-голямо удоволствие в посочените от теб условия : http://megafishing.bg/product/3742/pike ... -3-0m.html" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow