Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Лидл промоция, заслужава ли си нещо ?
Модератор: sapuna
- Rapala_Team
- разбира нещата
-
- новобранец
Re: Лидл промоция, заслужава ли си нещо ?
Ползвам фидер комплекта от 3 години ,за начинаещ във риболова на фидер е перфектен ,цена - качество . Комплекта с куките ,за тази цена е повече от добре .
Лошото е че още първият ден ,почти всичко е свършило .
Лошото е че още първият ден ,почти всичко е свършило .
- icefire
- ще става разбирач
Пичове , не се излагайте , тези неща са абсолютни ментета ....
Както бе написал един колега тук във форума , че разочарованието от лошото качество остава доста по-дълго, отколкото удоволствието от ниската цена ! (перефразирах) ...
Както бе написал един колега тук във форума , че разочарованието от лошото качество остава доста по-дълго, отколкото удоволствието от ниската цена ! (перефразирах) ...
Никой не полудява толкова бързо като абсолютно нормалният човек ...
Животът е навик , от който се отвиква много трудно ...
Terry Pratchett
Животът е навик , от който се отвиква много трудно ...
Terry Pratchett
- mblagoev
- научил се да хвърля
Ампулите и стойката са ОК - миналата година си взех и ги ползвам
- pac_master_boy
- новобранец
Съгласен съм с повечето колеги. Вчера ходих на обяд и от всичко май само чантата става за нещо. Всичко друго изглежда много евтино и според мен ще върши работа за първа въдица на дете.icefire написа:Пичове , не се излагайте , тези неща са абсолютни ментета ....

- oneillbgm
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Само ампули си взимам. Всичко просто е третокласна китайска стока. Не си заслужава.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
Миналата година трипода го купих за 10 лева,върши работа,сега гледам е двойно,егати промоцията,хах
ROCK"N"ROLL
Чантата е хубава, даже много хубава...има 6....забележете 6 кутии, при това големи, както и две малки, материята е хубава, шевовете също...просто е поръчана в завод, където поръчват всички и е спестено логото на компанията, която го поръчва, a това е определящо за цената. Ако беше SAVE GEAR, RAPALA, или SALMO, то определено щеше да е, с 20-30 лева на горе...ако не и повече.
Само кутиите, струват 40-ина лева...а чантата идва на символична цена...предложението хич, ама хич не е зле. Всъщност, аз се възползвах от ''промоцията'' на LIDL и говоря от първо лице...

Само кутиите, струват 40-ина лева...а чантата идва на символична цена...предложението хич, ама хич не е зле. Всъщност, аз се възползвах от ''промоцията'' на LIDL и говоря от първо лице...

Днес взех един комплект, аматьорски. Не е от Лидл, но тук в Германия го пуснаха това интересно куфарче в Real . Имаше и нещо което отдавна мечтая да взема
. Всичко на всичко 40евра. Куфарчето има доста тежести, както големи така и кутийка с малки. Куки няколко номера, блесни 6 броя и доста силиконови примамки. Доволен съм, само дето половината неща въобще не ми е ясно за какво са
....
Дайте акъл...Оградил съм ги. А тези силиконовите примамки как да ги "инсталирам"
Благодаря Ви предварително
Гащеризончето

Куфарчето....

Дайте акъл...Оградил съм ги. А тези силиконовите примамки как да ги "инсталирам"

Благодаря Ви предварително

Гащеризончето

Куфарчето....

-
- ще става разбирач
Скобите са за хищници,да им държи устите утворени докато откачваш куките,второто е стойка за пръчка,острото забиваш в земята
-
- вече хвърля и на тежко
Стойката - долу -горе.
-
- вече хвърля и на тежко
Ножката с лъжичката.
Благодаря за отговорите
Сега на 25ти ще видим кое как...А за Силиконовите примамки нещо да ме посъветвате как да набия кука на тях

Сега на 25ти ще видим кое как...А за Силиконовите примамки нещо да ме посъветвате как да набия кука на тях

- jean11
- вече хвърля и на тежко
Защо на 25???mclsdreal написа:Благодаря за отговорите![]()
Дърпай и не му отпускай!