Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
Re: Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
Може ли някой да сподели нивото как и дава ли нещо?
-
- вече хвърля и на тежко
Нород по язовира колкото искаш ама никой не пише.В понеделник бях малко под трите камъка,нивото е по ниско от миналата год.по това време,през крапешкияг мост може да се минава.От към риболов на мирни риби слабо беше,след 8ч.спря да пипа
Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Сигурно не ловят ,за това не пишат,а и го пердашат с тока посред бял ден,каква риба да очакваш...
Язовира спада,кал а и пътят до Крапешкият мост е трагедия,обрасъл,шубрасъл и дупки като кратери
Риболов -трагедия
Язовира спада,кал а и пътят до Крапешкият мост е трагедия,обрасъл,шубрасъл и дупки като кратери

Аз там съм пораснал...
От вчера инфо: Над крапешкия мост срещу скалите - 5-6 дребни червеноперки....
Имаше хора от по 4 дена с няма и 2 риби....масово капо или 1-2 малки таранки.
Спада наистина много......
Имаше хора от по 4 дена с няма и 2 риби....масово капо или 1-2 малки таранки.
Спада наистина много......
Рибата е в плиткото под пилчарника.Дълбочината е 90-100см.Нивото спадна с 1-2см за времето от8 до13часа.Дънната беше по резултатна от плувката.Торният червей беше по предпочитан но имаше удари и на грозд бял.Резултата е 4кг за мен и жената.След 10ч кълването вече стана епизодично и на рядко та се прибрахме а в тая жега без биричка е трудно да се издържи.Прилични таранки 16 на брой.Не съм снимал защото компа се прееба нещо и не мога да ги кача в Пикасата.На слука.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Браво на Манастира - първия, който е хванал нещо на Стамболийски. Бях го отписал като място за риболов, но може и да размисля. Има ли много народ на пилчарника и вярно ли е, че каракудата миришела на лошо /ако вече си я опитал/?
Направих успешен излет - не загубих нито една пръчка 

Днес беше отчайващо положението.Може би спадането на водата с 13-15см по вертикал е изгонило рибите надолу.Това е след 14ч вчера до днес в 7ч.Бяхме с приятели и не ми беше удобно да сменям мястото за търсене на рибите.За утре мисля да прескоча на яз. над Малиново/след бензиностанцията в посока София в ляво/.Разбрах че е свободен и не се плаща нищо и се ловяла прилична таранка.Пиша тук за да не отварям нова тема а и незнам как се казва водоема.
За бирата ще има от днес,но е слабо като резултат.Това за сега и наслука!Търсенс му е майката!
За бирата ще има от днес,но е слабо като резултат.Това за сега и наслука!Търсенс му е майката!
На Стамболийски единия ден на тролинг 2 щуки (събота), понеделник бяхме на плувка с приятел на едни скали (не познавам язовира добре и не знам как да ви обясня къде точно, но е малко след моста). Малко захранка, много каракуди + перки и костур. За няма и 2 часа около 3-4 кг. Рибата беше в дълбокото (6м+) защото язовира спадаше бързо.
Градишката скала, колега, така се казва мястото! За риболова - браво! Все по-рядко се чуват положителни отзиви, макар и за дребошляка! За едрото си мълчат...
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

Колеги , Тръгна ли тарана и бабушките ?
Ще може ли да споделите и къде ги ловите ?
Ще може ли да споделите и къде ги ловите ?
Днес пак скокнах да се пробвам - масови капота почти навсякъде - има перки по един шамар на Градишката скала на дълбоко. Язовира спадна около 5 см за 5 часа.
-
- ще става разбирач
gogolisec написа: Все по-рядко се чуват положителни отзиви, макар и за дребошляка! За едрото си мълчат...

Сега се прибирам от /трите камъка/
за три дни 3-4 каракуди и 10 червенопера по педя,
плувка на бял.
за три дни 3-4 каракуди и 10 червенопера по педя,
плувка на бял.
Не карай като пиеш
/който пие бира не умира,ама трудно става/

/който пие бира не умира,ама трудно става/
- bobo_33333
- кандидат преподавател
-
- вече хвърля и на тежко
Очаква се най да дават на тролинг около Крапецаbobo_33333 написа:Зарибяват язовира с Фордчета