Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Бърза работа...
- SammY
- фен клуб-скобар
Бърза работа...
Здравейте колеги , днес спретнах един бърз риболов на плАвка ... Целта беше да направя интензивен риболов и да си върна самочувствието след поредното шаранджийско капо 
... та към 08:00 кацам тук ...

...опъвам директния осмак ... плувка 2гр. , линия 0.125/0.08 и кука 14-ка фуна , защото са възможни вземания на шаран ... пък и на кукуруз ловя ... дива работа
Дълбочиината беше около 5.5м .
Предимно се ловяха баби като тази ...

...е естествено имаше и по дребни , ама няма да се хвалим с дребните
Имаше и малко разнообразие...

Както си ловя най - спокоино с прекалено тънкия повод за ситуацията и ... изведнъж взех та закачих дъното ... Една бърза мама ... и се почва якото опъване , но дъното взе , че тръгна
Един як напън от страна на жУвотнУтУ и линията олекна
Веднага си помислих колко съм проЗ и с к'ъв ъкъл вързах тоя повод , а не сложих поне 0.10 ... Вадя да си връзвам кука и ... изненада ... куката си е на място и дори на нея си имам спомен от животното ... люспа , почти колкото монета от 1 лев
Превързах с 0.10мм , но повече нямаше "изненади"
Крайния резултат след около 4ч риболов ...

Щях да забравя най-важното , ИАРА ме провериха за първи път от поне 2/3г насам ... и развалиха времето , задуха силен вятър с който криво ляво се справих , но като заваля не издържах и си бих камшика

... та към 08:00 кацам тук ...

...опъвам директния осмак ... плувка 2гр. , линия 0.125/0.08 и кука 14-ка фуна , защото са възможни вземания на шаран ... пък и на кукуруз ловя ... дива работа

Предимно се ловяха баби като тази ...

...е естествено имаше и по дребни , ама няма да се хвалим с дребните

Имаше и малко разнообразие...

Както си ловя най - спокоино с прекалено тънкия повод за ситуацията и ... изведнъж взех та закачих дъното ... Една бърза мама ... и се почва якото опъване , но дъното взе , че тръгна

Крайния резултат след около 4ч риболов ...

Щях да забравя най-важното , ИАРА ме провериха за първи път от поне 2/3г насам ... и развалиха времето , задуха силен вятър с който криво ляво се справих , но като заваля не издържах и си бих камшика

-
- ще става разбирач
Re: Бърза работа...
0,08 повод риболов с директен при наличие на бонуси,ми ползвай си щечката бе брат,иначе бравос...
- SammY
- фен клуб-скобар
То е ясно , че с щеката нямаше да имам притеснения , но по прогноза го даваха да вали и гърми , а телескопа се събира по бързо
... и тайно се надявах да лепна някой шаране 2/3кг и да видя какво ще се случи с "чилископа"

- stelco
- ще става разбирач
Поздравления за риболова.Къде се случва това!
-
- вече хвърля и на тежко
Хубав риболов. 

Е 'ко може да се случи-''чилископа''ги прай лом!!!Нема се притесняваш,само кеф на буци те чака с негоSammY написа:... и тайно се надявах да лепна някой шаране 2/3кг и да видя какво ще се случи с "чилископа"

Дерзай и спокойно ползвай по-дебели поводи-за времето докато притежавах тази пръчка лових без грижи с основно 0.16 с повод 0.14-още повече пък ако чакаш шарани 0.8 да ползваш е смешно.Ако е чисто дъното съм слагал и цяла линия 0.14 без повод...
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
- SammY
- фен клуб-скобар
Абе целта ми бяха "пиперките" , затова ползвах 0.08
Иначе с 0,10 , малко късмет и тичане по брега предполагам , че ще кепчосъм шаран около 2кг , ако не скъса с първия напън
Това 0.14 за повод ми е в повече ... Не си падам по грубите линии и психологическата ми граница е 0.12 за повод или макс 0.125 за цяла линия

Това 0.14 за повод ми е в повече ... Не си падам по грубите линии и психологическата ми граница е 0.12 за повод или макс 0.125 за цяла линия

- Chromeo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Шесто поредно шаранджийско капо за мен днес от началото на сезона(I know that feel bro) Аз пък си връщам самочувствието с мухаркатаSammY написа:Целта беше да направя интензивен риболов и да си върна самочувствието след поредното шаранджийско капо![]()

catch a fish or die trying !!!