Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

shimano или Daiwa
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: shimano или Daiwa
Колеги нищо лично, но не харесвам страдика.
За сега очите ми са в сепията 3000. Вече е ясно пак ще е шимано,,,,,, поредното,,,, само дали ще е сепията или ултеграта.
За сега очите ми са в сепията 3000. Вече е ясно пак ще е шимано,,,,,, поредното,,,, само дали ще е сепията или ултеграта.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
- m65
- вече хвърля и на тежко
Че какво лично може да има, страдика не сме го измислили ние.топлия написа:Колеги нищо лично, но не харесвам страдика.
.
Иначе на пръв поглед, при отваряне на макарите, страдика води с едно на нула. В смисъл - короната при страдика е от черните, които би трябвало да са по-дълговечни.
Разлика в телата на самите макари няма, разликата е само в шпулите, като тази на размер 3000 побира малко по-вече влакно.аксел написа:интересно ми е защо се препоръчва двойната дръжка при риболов на река,според мене тя само пречи-примерно при замятане и вятър кордата постоянно се заплита в нея,много е дразнещо,иначе и от мене един глас за американския Страдик,само че размер 3000.
Последно промяна от m65 на Сря Май 27, 2015 12:21 pm, променено общо 1 път.
"Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо." К. Иричек
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
знам,ама обичам при риболов на изтичане макари с максимално големи шпули,че по-малко се насуква кордата.
валатът не най-лошото нещо на света
Точно такъв риболов практикувам, и за това бързото обиране на влакното е предимство, поне за мен. Сепията е добра и в това отношение. Интересува ме някой изобщо въртял ли е такава.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
Благодаря колега, пратих му л. с. И очаквам отговор.miro253 написа:Ето кой: http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... lit=sephia
-
- научил се да хвърля
Колега погледни и новия Екселер има бързо оборотен
Де.а тоя екселер убих са да го търся, колега дай линк къде го видя.
-
- научил се да хвърля
http://www.ebay.co.uk/itm/DAIWA-EXCELER ... 2a471122d6" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
погледни и тази https://www.nariba.com/obiavi/obiava/da ... 80--a15175" rel="follow" onclick="window.open(this.href);return false;