Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Риболов край ямбол!!!
Под дивата круша преди срем, над Дянков камък .За друго сега не се сещам. Може и под стената на веца .
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
Е какво чакате тогава. Щом хвърля хайвер скоро няма да е.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
Какъв хайвер, кви пет лева! Рибата намалява,това е истината. Сега се пробвате за каракуда,шаран,сом,щуки...все риби които бяха и са обект на ток,харпуни и мрежи през годините.Няма големи риби - няма популации, просто е.
- Димитър Янчев Гечев
- новобранец
Недей така колега ..големи риби има просто са адски наплашени но наистина тук около елхово кириловско много я бият с тос седки мрежи вярно вадят по някой сом преди 1 седмица 13 кг искатаха но с винтер ...на всеки имената мога да изброя но файда няма никой нищо не им прави даже има 2 ма горски с тях..vanio написа:Какъв хайвер, кви пет лева! Рибата намалява,това е истината. Сега се пробвате за каракуда,шаран,сом,щуки...все риби които бяха и са обект на ток,харпуни и мрежи през годините.Няма големи риби - няма популации, просто е.
Е той колегата нали точно това визира, много бракониери се навъдиха. Горските са най големите измежду тях.
- Димитър Янчев Гечев
- новобранец
Така е колега ... и да се сигнализира на иара съштия х*й ...но ми е интересно като им звънна от ямбол ли ще дойдат от къде? Или от елховотоплия написа:Е той колегата нали точно това визира, много бракониери се навъдиха. Горските са най големите измежду тях.
Здравейте,колеги!
Във вторник с/у сряда,реших да преспа на реката.
Избрах си познато място,където все съм хващал нещо.

Заметнах една въдица на косъм на суха царевица,а със спининга пробвах за хищно но не направих нищо.
Взе да се свечерява и...си сипах.

В 19:30 камбанката придрънна,отидох до пръчката и видях,че кордата леко се движи,налаяво-надясно,но не може да дръпне. Викам си,каракуда.
Засякох и след секунди излезе този мъник.

Естествено,последва това.
https://www.youtube.com/watch?v=ndF-VTF ... e=youtu.be
С пожелания да извика баба си.
Продължих си с мастичката и в 20:40 пак леко разтръсване на пръчката,гледам кордата по същият начин,у лево у десно... хммм,явно са доста дребосъците тук.
Без да го чакам,за да мога да презаметна по-бързо,засякох и като пощуря това чудо,за секунда беше вече до отсрещният бряг. Понеже има много паднали дървета във водата,затегнах аванса и или аз или той.
След 3-4 минути го докарах до брега и видях,че е доста голяма риба,не видях каква,защото водата беше доста мътна. Извиках на едни колеги,които бяха на стотина метра по-нагоре не не ме чуха,явно трябваше сам да се оправям. Скочих долу до водата и от третият опит го вкарах в кепа,до колкото можеше,защото половината риба висеше извън него.
Колегите все пак ме чули и дойдоха поне да ме снимат.

Амурът тежеше 11,760 кг.
Това е от мен и пазете природата чиста!

Заметнах една въдица на косъм на суха царевица,а със спининга пробвах за хищно но не направих нищо.

Взе да се свечерява и...си сипах.

В 19:30 камбанката придрънна,отидох до пръчката и видях,че кордата леко се движи,налаяво-надясно,но не може да дръпне. Викам си,каракуда.

С пожелания да извика баба си.

Продължих си с мастичката и в 20:40 пак леко разтръсване на пръчката,гледам кордата по същият начин,у лево у десно... хммм,явно са доста дребосъците тук.

Без да го чакам,за да мога да презаметна по-бързо,засякох и като пощуря това чудо,за секунда беше вече до отсрещният бряг. Понеже има много паднали дървета във водата,затегнах аванса и или аз или той.

Колегите все пак ме чули и дойдоха поне да ме снимат.

Амурът тежеше 11,760 кг.

В тоз гьол,риба няма!
- Димитър Янчев Гечев
- новобранец
Браво колега евала...все пак е влязла някоя хубава риба от язовирите..сирака написа:Здравейте,колеги!
Заметнах една въдица на косъм на суха царевица,а със спининга пробвах за хищно но не направих нищо.![]()
Взе да се свечерява и...си сипах.![]()
В 19:30 камбанката придрънна,отидох до пръчката и видях,че кордата леко се движи,налаяво-надясно,но не може да дръпне. Викам си,каракуда.Засякох и след секунди излезе този мъник.
С пожелания да извика баба си.![]()
Без да го чакам,за да мога да презаметна по-бързо,засякох и като пощуря това чудо,за секунда беше вече до отсрещният бряг. Понеже има много паднали дървета във водата,затегнах аванса и или аз или той.След 3-4 минути го докарах до брега и видях,че е доста голяма риба,не видях каква,защото водата беше доста мътна. Извиках на едни колеги,които бяха на стотина метра по-нагоре не не ме чуха,явно трябваше сам да се оправям. Скочих долу до водата и от третият опит го вкарах в кепа,до колкото можеше,защото половината риба висеше извън него.
![]()
Колегите все пак ме чули и дойдоха поне да ме снимат.![]()
Амурът тежеше 11,760 кг.
Браво! Много добра риба.
- firefighter
- вече хвърля и на тежко
Браво колега изкарал си страхотен риболов със много емоции.
Ето това е кефа заредена маса и звук на звънци.
Ето това е кефа заредена маса и звук на звънци.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Моля за прясно инфо за платените водоеми край Ямбол.Условия и какво излиза .Благодаря предварително:)
-
- научил се да хвърля
НЕ ходи на Трънково , друго не мога да те посъветвам .
Винаги идва момента в който си казваш " Кепа ми дойде малък".
Като цяло НЕ съветвам да се ходи на нито един платен в нашата област, още по-малко по това време на годината.voblep4o написа:НЕ ходи на Трънково , друго не мога да те посъветвам .
Единственият язовир който си заслужаваше парите беше този на Питово, но го затриха.
Напълно съгласен, по добре иди на тенево, на реката.shtilio написа:Като цяло НЕ съветвам да се ходи на нито един платен в нашата област, още по-малко по това време на годината.voblep4o написа:НЕ ходи на Трънково , друго не мога да те посъветвам .
Единственият язовир който си заслужаваше парите беше този на Питово, но го затриха.