Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

СОНАР или ГПС?
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
-
- новобранец
Re: СОНАР или ГПС?
tozi kak e https://akvasport.com/product/9845/sona ... 5-800.html" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
Ами гледах наи различни саитове на всякаде различно пишат за 1 и същ модел и вече блокирах този го дават в 1 250 а в друг 500w
-
- новобранец
http://pluvka.com/sonari-fishfinders/lo ... 0-khz.html" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Дълбочините и пред Маслен нос и пред Корикя ги знам много добре, а символ рибка не го знам даже откъде се пускаhgtod написа:Почвам отзад - напред:nkolev66 написа:... Дори сафрида със слаба сонда ( аз съм с Елит 5 ) след 30 метра дълбочина, ако е рядък почти не го вижда, а се лови. Също така ми е интересно къде си ловил на 50 метра далбочина и какво.
На Маслен нос малко по-навътре към 50 м. дЪлбочина съм ловил чернокоп например.
Трябва да си поиграеш малко с настройките на сонара и може да почнеш да виждаш риби и след 30 м. дълбочина. И не използвай символ "риба"

-
- новобранец
Така е колега търся нещо което да го плзвам нормално и да ходя с кеф за риба не да си дигам нервите да ми показва че няма риба а ти да вадиш не ми трябва да гледам релефа на дъното само аз почивам септември и октомври точно заради риболова и за това питах дали ще ми върше работа за бързите риби
- hgtod
- вече хвърля и на тежко
За бързите риби според мен е по-важно бързодействието на сонара, демек процесорът трябва да е бърз 

-
- новобранец
Да и аз така мисля ще видим дригата срдмица какъв ще взема