Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератор: emo vasilev
Re: Воблери
Що да не ги подвеждам !
На снимките се виждат местата на тежестите ,а те могат да бъдат неодимови магнити,месинг,титан,сребро,злато,пирони,бонбони и тн.
Магнитното поле не е само минус и плюс и не е толкова просто колкото изглежда.
Вземи прочети закона на ОМ после физиката за 8 клас и Никола ТЕСЛА .
Аз понеже съм правил генератори с неодимови магнити чакам някъв селянин да ми каже
кво да чета.Магнита има плюс и минус когато двата магнита са поставени в положение
един до друг -+ и +- имаме две отблъскващи форми на на перуки на Айнщан.
Обаче когато имаме натрошен магнит в елипса всички парчета са в различни посоки
и става нещо такова и понеже са залепени хаотично магнитното поле между всички електрони
ще образува топче с магнитни вълни което се засича от рибите много по лесно.
+_ -+ +_
-+ +-
+- -+ _+
Другият вариянт е че могат да се поставят -+ и -+ тогава магнитното поле е между двата
магнита под формата на две коси една срещу друга заплетени.
Другият вариянт е когато имаме само един магнит, но ако е силно зареден както неодимовият негововото магнитно поле достига няколко сантиметра и е под съвсем друга форма .
Това че трябва точно -минуса да е напред е важно !!!
Защото магнита може да се постави и смесено напред или с плюса.
Възможно е когато лопатката е медна и през арматурата до магнита при триенето във
водата да се образува ток който да имитира биополето на жива рибка !
Имено точна на такива воблери удрят сомовете дето са кьорави но имат други сензори
за ориентиране -електромагнитни .Всяко живо същество има био поле което зависи от
електромагнитното и душевното сестояние -страх,радост или покой.
Доказано е че вода минала през магнити се деструктурира и растенията поливани с такава
вода стават по големи .
Магнита и металното топче също имат предвижване на вълните и промени при отлепяне и залепяне ,което води до имитация на биополе.Знаете ли че акулите не нападат спокойни хора, обаче изплашени с голямо биополе означава - ЯДЕНЕ на ХОРА !!!
Кобрата и отровниците също имат сензори за магнитното поле .
На снимките се виждат местата на тежестите ,а те могат да бъдат неодимови магнити,месинг,титан,сребро,злато,пирони,бонбони и тн.
Магнитното поле не е само минус и плюс и не е толкова просто колкото изглежда.
Вземи прочети закона на ОМ после физиката за 8 клас и Никола ТЕСЛА .
Аз понеже съм правил генератори с неодимови магнити чакам някъв селянин да ми каже
кво да чета.Магнита има плюс и минус когато двата магнита са поставени в положение
един до друг -+ и +- имаме две отблъскващи форми на на перуки на Айнщан.
Обаче когато имаме натрошен магнит в елипса всички парчета са в различни посоки
и става нещо такова и понеже са залепени хаотично магнитното поле между всички електрони
ще образува топче с магнитни вълни което се засича от рибите много по лесно.
+_ -+ +_
-+ +-
+- -+ _+
Другият вариянт е че могат да се поставят -+ и -+ тогава магнитното поле е между двата
магнита под формата на две коси една срещу друга заплетени.
Другият вариянт е когато имаме само един магнит, но ако е силно зареден както неодимовият негововото магнитно поле достига няколко сантиметра и е под съвсем друга форма .
Това че трябва точно -минуса да е напред е важно !!!
Защото магнита може да се постави и смесено напред или с плюса.
Възможно е когато лопатката е медна и през арматурата до магнита при триенето във
водата да се образува ток който да имитира биополето на жива рибка !
Имено точна на такива воблери удрят сомовете дето са кьорави но имат други сензори
за ориентиране -електромагнитни .Всяко живо същество има био поле което зависи от
електромагнитното и душевното сестояние -страх,радост или покой.
Доказано е че вода минала през магнити се деструктурира и растенията поливани с такава
вода стават по големи .
Магнита и металното топче също имат предвижване на вълните и промени при отлепяне и залепяне ,което води до имитация на биополе.Знаете ли че акулите не нападат спокойни хора, обаче изплашени с голямо биополе означава - ЯДЕНЕ на ХОРА !!!
Кобрата и отровниците също имат сензори за магнитното поле .
- spoon23
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Вече съм почти сигурен,че ако поставя магнита с "минуса" напред там ще се залепи положително заредена риба,а от другата страна откъм "плюса" отрицателно заредена риба.С моите селски разсъждения до там я докарахТова че трябва точно -минуса да е напред е важно !!!

В същност като се замисля

И линулеума на руло с люспичките на вън и без плюнка

В следващите постове темата ще бъде искрено и лично с обичайните заподозряни . 

Последно промяна от Hills на Вто Юни 23, 2015 10:39 pm, променено общо 1 път.
- spoon23
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Псувай не ми пречиш и без това скоро няма повече да пиша в налазения от теб форум,както го направиха и много други колеги!А това се случва именно заради теб Хилс.
Хилс надявам се да не се сърдиш,че те копирам ама не издържах на изкушението!Надявам се да не си го патентовал!
Ето го твоя модел

Ето го и моя! Представям ви Даймън пенсъл менсъл алабала и т.н.

С медна тел,но вътре има магнит за да създава електрическо поле.Тая тел не е като спицата от мотор дето каза,че я използваш в други модели колега Хилс ама все пак трябва да има ел.поле
Хилс надявам се да не се сърдиш,че те копирам ама не издържах на изкушението!Надявам се да не си го патентовал!
Ето го твоя модел

Ето го и моя! Представям ви Даймън пенсъл менсъл алабала и т.н.

С медна тел,но вътре има магнит за да създава електрическо поле.Тая тел не е като спицата от мотор дето каза,че я използваш в други модели колега Хилс ама все пак трябва да има ел.поле

ХИЛС ли си ХАХО ли си!Магнитни полета има само в твоята глава!Кога най накрая ще приемеш че в България има истински маистори на воблери и то много добри!Само твоята празна кратуна не го приема и разбира!Яд те е нещо че българи са се научи ли да правят воблери на професионално ниво или че ти си пълен некадърник и не можеш!А тия моливи дъскички трескички и умни идеи взети от нета си ги дръж за себеси!А дали те продават или не си е тяхна работа!Купуването от воблерите на маисторите се определя от самия клиент!Той сам оценя кое как и защо!Всичко е според качеството и кой как оценя времето и труда за създаването на един истински воблер!Писах ти веднъж!Учи се а не обвинявай можещите в своята некадърност!А дано вникнеш нещо!Но нада ли!
А за последващите отговори!Май така и не отиде на пиперуда да се успокоиш!Виж тогава отиди на пиперуд да те обласкае!Че тука ласка няма да видиш от никой!Но не пречи на обмена на истинска от практическа гледна точка информация между можещи и начинаещи да споделят според грешките и материалите на нашия пазар!А извадките от нета те винаги остават отзаде???????Дано са радостни!
Тука ще ви представя воблерите първеци !
Според хостинга вече с над 1100 гледания за три четери месеца.
Ясно се вижда че поздравявам всички още март.
Според обичайните заподозряни налазили форума нищо не се виждало и
тем подобни ...
Да... не съм се старал толкова -затова са грозни ,но не толкова колкото вас.
Важното е аз да съм красив ,не воблерите .
Къде пише в форума че не може да пускам грозни модели и материали от други сайтове ?
В момента имам много по красиви модели дето ще ги пусна на есен.
Важното е че на хората им харесват - е не може на всички ...
Понеже темата е за воблери, а омразата на селските бекове няма граници ще им кажа
да си вземат очила ако виждат размазано тези снимки.
Кво друго -ГУСТО МАЙНА ФИЛИБЕТО !!!
Нека плюенето започне сега !
Който последен се смее !
Най добре се смее.
Сега се смейте вие ...
Имам воблер със спица от байк !
С него си качвам цимента до 8-ият етаж без проблем ...

http://picbg.net/viewpic.php?u=73997FmxE6&i=791840" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow

Според хостинга вече с над 1100 гледания за три четери месеца.
Ясно се вижда че поздравявам всички още март.
Според обичайните заподозряни налазили форума нищо не се виждало и
тем подобни ...
Да... не съм се старал толкова -затова са грозни ,но не толкова колкото вас.
Важното е аз да съм красив ,не воблерите .
Къде пише в форума че не може да пускам грозни модели и материали от други сайтове ?
В момента имам много по красиви модели дето ще ги пусна на есен.
Важното е че на хората им харесват - е не може на всички ...

Понеже темата е за воблери, а омразата на селските бекове няма граници ще им кажа
да си вземат очила ако виждат размазано тези снимки.

Кво друго -ГУСТО МАЙНА ФИЛИБЕТО !!!

Нека плюенето започне сега !
Който последен се смее !
Най добре се смее.
Сега се смейте вие ...
Имам воблер със спица от байк !
С него си качвам цимента до 8-ият етаж без проблем ...

http://picbg.net/viewpic.php?u=73997FmxE6&i=791840" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow
Последно промяна от Hills на Сря Юни 24, 2015 12:23 am, променено общо 3 пъти.
- ivalpetkov
- разбира нещата
Уважаеми господин Hills......ти до кога ще пишеш глупости тука ????? До кога ще обиждаш хората,които не познаваш?.До кога ние трябва да те търпим?????..Ако излезе обаче че Долф и Спуун не са един и същ човек понеже ги познавам и двамата.. ти предлагам официално да се извиниш или ще сезираме модератора на Форума за това ,че обиждаш и обвиняваш...клеветиш хората напълно злонамерено....подведен от завистта ,която прозира във всеки твой пост...гавриш се с нас всички тука,които имаме ръчно правени воблери...тероризираш ни като налагаш някакви си твои виждания ,правила и прочие в тази тема.Всъшност ти не престана да цитираш чужди клипове,руски снимки,теми от цял свят но не и твои.Твоите воблери са грозни,отблъскващи,без никаква игра,неатрактивни на външен вид,размер и въобще всички ние ти се смеем на жалките ти произведения.Ти си един брутален папагал застанал зад клавиатурата и като мишка се заяждаш със всеки един който не е на твоето мнение и покаже нещо красиво.Така ти погазваш грубо за пореден път правилата на форума и сайта...провокираш ни...предизвикваш ни и по всякакъв начин се опитваш да изпъкнеш.Не ти се получава.Читателите се смеят и забавляват на жалките ти опити.Стана от смешен на жалък...Вземи мотиката и отиди на село или въобще на Марс ако искаш.Няма никой да заплаче за тебе.Темата беше прекрасна преди ти да се появиш тука и да я засереш за пореден път със грозните и неясни снимки на недъгавите ти франкенщайни..дълги неясни обяснения за магнити и други глупости ..излишен пълнеж не по темата и стремежите ти да се направиш на голям професор без дори да си имаш понятие от аеродинамика...дизайн...ъгли на съпротивления ...метацентри на тежеста и други понятия далеч от твоя болен мозък.Дано те баннат и никога повече да не те пуснат тука да пишеш извращенията които ни натрапваш.Сега много внимавай какво и как ще ми отговориш ...да не плачеш пак !!!!! И недей забравя да си носиш счупените моливи,шпици от колелото на баба ти и кибрита....тези материали ще ти трябват на Марс.Двете ти леви ръце не могат да променят твоята пълна некадърност и жалките ти напъни да покажеш нещо.Не подвеждай хората и читателите с твоите изплагиатствани клипове и чертежи...ти дори не знаеш какво е изобразено на тези снимки понеже си некомпетентен господин изобретателю.Ти подвеждаш новите дялкащи хора със погрешни насоки и методики.....напълно са погрешни-уверявам те.По добре отиди при някой като Спуун да ти покаже как се прави воблер !!!!Престани да подвеждаш хората !!!...и без друго никой не те взима на сериозно....Тази тема не е твоя лична собственост че да я обсебваш с глупавите ти извращения и мозъчни пръдни.Човече-ти до сега не ни показа нито един воблер...лично твой.С изключение на едни боклуци преди време дето за нищо не ставаха и аз дълго разгадавах какво точно си сложил в смешните си помпозни рамки от снимкиНакрая разбрах-искал си да покажеш воблери но показа карикатури на воблери или по точно -антивоблери !!!!.Ти нямаш елементарен вкус..всичко е кич като започнеш от грозните рамки на снимките и свършиш с грозните опити да приложиш шрифт под формата на текст в различни цветове върху снимките ти.....цигания от класа.Три пъти повърнах като гледах тези снимки....извинявай но бях откровен с теб.Постарай се да свършиш с комедията...нека тука останат само сериозните воблеромоделисти.Това все пак не е място да си избиваш комплексите за малоценност.Не си ти човека ,който да нарича другите със обидните думи "селяни" "селяндури" "кухи сапуни" и прочие...внимавай че ще сгазиш пак лука гражданино!!!! Много такива оригинални умници като теб си заминаха от този форум...Между хората които ти обиждаш има такива написали учебници за изработка на воблери.
Последно промяна от ivalpetkov на Вто Юни 23, 2015 9:14 pm, променено общо 1 път.
- spoon23
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Иво,напълно съм съгласен с теб!Четох,мислих ама нито има с какво да те допълня,нито с какво да те опровергая!Написал си самата истина и всичко което си казал ми се въртеше в главата,ама нямам нерви да пиша толкова колкото теб.Благодаря ти за подкрепата
Освен ако не съм с три регистрации и да си благодаря сам

Освен ако не съм с три регистрации и да си благодаря сам

- ivalpetkov
- разбира нещата

аз подозирам че може да си и Хилсчо...хахаха
Ейй..човек-не е за смях..то е направо тъжно като се замисля.Да пази господ....

Воблери 10 сантиметра лично моя разработка !
Дърво -импрегнирана балса с епоксидна смола 5 санта дължина.
Плавници -вътрешна велосипедна гума.
Лопати от лексан 1мм.
грамаж - 9 грама без куките .
Воблерите нямат нужда от лаково покритие защото са запечатани със смола преди оцветяването.
И без друго лака под вода не се вижда.
Освен това лесно мога да преоцветя воблерите с аерографа когато се наложи.

Изтрих пет снимки дето не бяха мой щом ва дразнят и четеримата от запаса.
И без това нищо не разбирате от магнити .
На тези воблери се опитах да направя пръски с жълто зелена боя като отвъртях предпазителя на иглата и увеличих налягането.
Резултата беше изпразване с зелената течност и запушване на аерографа.
Обаче ще ги пробвам така на Марица -може това зелено да ми е на късмет.
Щуката ще реши дали са хубави не аз .
Тя харесва зелено,жълто поне така пише по руските сайтове дето са ровя редовно.
Но там такова животно няма бъдете сигурни !!!
САМО ТУКА и от МЕНЕ !!!
По вероятно руснаците да копират моите грозници !
Щах да забравя да ва поздравя - ДОБРО УТРО РИБАРИ време за риболов първи петли.
КУКУ -РИГУ У-У У...

Дърво -импрегнирана балса с епоксидна смола 5 санта дължина.
Плавници -вътрешна велосипедна гума.
Лопати от лексан 1мм.
грамаж - 9 грама без куките .
Воблерите нямат нужда от лаково покритие защото са запечатани със смола преди оцветяването.
Изтрих пет снимки дето не бяха мой щом ва дразнят и четеримата от запаса.
И без това нищо не разбирате от магнити .
На тези воблери се опитах да направя пръски с жълто зелена боя като отвъртях предпазителя на иглата и увеличих налягането.
Резултата беше изпразване с зелената течност и запушване на аерографа.

Обаче ще ги пробвам така на Марица -може това зелено да ми е на късмет.
Щуката ще реши дали са хубави не аз .
Тя харесва зелено,жълто поне така пише по руските сайтове дето са ровя редовно.
Но там такова животно няма бъдете сигурни !!!
САМО ТУКА и от МЕНЕ !!!
По вероятно руснаците да копират моите грозници !
Щах да забравя да ва поздравя - ДОБРО УТРО РИБАРИ време за риболов първи петли.
КУКУ -РИГУ У-У У...

- spoon23
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Тия "ПЪРВЕНЦИ" ги пускаш на всяка страница!Аз като искам да се надъхам преглеждам в архивите и пак ги намирам не се притеснявай.Ама благодаря все пак,че ги изтипоса и тук,че да им се радваме и прикланяме.Тука ще ви представя воблерите първеци !
Чакам есента да видим новата фешън колекция

Ма разбира се,че няма нужда от лак.Така доста често може да си опресняваш уменията с аерографа.Воблерите нямат нужда от лаково покритие защото са запечатани със смола преди оцветяването.

Време е и аз да грабна аерографа

И после "Лазара" да реже лопати!Ди Лазаре ДИИ!

Може ако ги боядисваш с водни боички,темперни за по евтино.
Акрила не пада- само трябва да изсъхне два,три дена и заповядай търкай с веро гъби и тн.
Ако реката беше от АЦЕТОН можеше всички рибари да се дрогират безплатно.
:lol
Поне тази марка не пада- много хубава адхезия към повърностите !
Createx Colors™
http://www.createxcolors.com/" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
ПРОБВАНО !!!
Акрила не пада- само трябва да изсъхне два,три дена и заповядай търкай с веро гъби и тн.
Ако реката беше от АЦЕТОН можеше всички рибари да се дрогират безплатно.

Поне тази марка не пада- много хубава адхезия към повърностите !
Createx Colors™
http://www.createxcolors.com/" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
ПРОБВАНО !!!
- максимов96
- вече хвърля и на тежко
Максимов стига си спамил малко мендирасче !
Когато си се родил аз вече съм имал продадени 100 картини.
Сега на боя ли ще ми се отваряш.
Ако не си съгласен да ти дам една дъска боядисана с акрил да плуваш в пеещите
шадъравани докато падне боята.
Ама няма да ти дам да излезнеш докато не падне боята -гарантирам !
Отворко.
Когато си се родил аз вече съм имал продадени 100 картини.
Сега на боя ли ще ми се отваряш.
Ако не си съгласен да ти дам една дъска боядисана с акрил да плуваш в пеещите
шадъравани докато падне боята.
Ама няма да ти дам да излезнеш докато не падне боята -гарантирам !
Отворко.