Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Извънбордов мотор
Модератор: emo vasilev
Извънбордов мотор
Zdraveite,kolegi,imam izvunbordov motor YAMAHA 2,5 k.s.,koito mi pravi problemi,kogato se dviji na visoki oboroti i gluhne . Ako nqkoi moje da mi pomogne,da pishe! Blagodarq predvaritelno! 
Здравейте колеги ,имам извънбордов мотор YAMAHA 2,5 к.с.,който ми прави проблеми ,когато се движи на високи обороти глъхне.Ако някой може да помогне , да пише !Благодаря предварително!

Здравейте колеги ,имам извънбордов мотор YAMAHA 2,5 к.с.,който ми прави проблеми ,когато се движи на високи обороти глъхне.Ако някой може да помогне , да пише !Благодаря предварително!
- prokop4o
- ще става разбирач
Re: Извънбордов мотор
колега дай малко повече инфо на колегите за да се опитат да ти помогнат.
двутактов ли е четиритактов ли е?
някаква снимка .
от къде си.за да ти препоръчат майстор.
ей такива работи.
поздрави!
двутактов ли е четиритактов ли е?
някаква снимка .
от къде си.за да ти препоръчат майстор.
ей такива работи.
поздрави!
Най-вероятно е "цапано дупе с тиква"..
Аз цедя задължително бензин.
Толкова много боклук има в бензина, че... Предполагам недостатъчен капацитет при високите - зацапан карбуратор.
Както е казал чукча - "доктор надо!"
Аз цедя задължително бензин.
Толкова много боклук има в бензина, че... Предполагам недостатъчен капацитет при високите - зацапан карбуратор.
Както е казал чукча - "доктор надо!"
По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...

Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"

Здравейте,закупих си китайски,четиритактов извънбордов двигател за лодка,със сух вал и вертикално разположение,подобен на моторна коса ,''Вики''.Интересува ме как се сменя маслото след разработването,защото няма пробка за източване,а гърловината е високо разположена:как се следи и разхода на масло,защото и пробката остава високо/събира само 110грама масло/???