Поправка на Filstar Carp Fighter 80

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
demon777
новобранец
новобранец

Поправка на Filstar Carp Fighter 80

Мнение от demon777 »

До редактора: ако нарушавам правилата за публикуване в раздела моля преместете темата

Здравейте, имам лек проблем със тази макара filstar carp fighter 80.
По време на риболов се е развило болтчето което държи ръкохватката към корпуса . Паднало е някъде в тревата и не можах да го открия. Пратих по човек макарата в др град за да я оправят днес ми я върнаха. Чичката е приспособил най вероятно от друга макара подобно болтче и всичко беше наред само дето е преместил ръкохватката в дясно. Тръгнах да я връщам обратно и две неща ми направиха впечатление:

1- когато е във ляво ръкохватката влиза със около 1мм по малко в корпуса. Това нормално ли е ?
2- поради първата причина болтът като че ли не му достига съвсем малко за да се захване здраво във ръкохватката

Когато завъртя ръкохватката болтът се саморазвива и пада.
Когато ръкохватката е в дясно нямам проблем със саморазвиването, вероятно защото влиза по плътно към корпуса.

Обаче когато сложа по-дълъг болт нямам никакви проблеми не зависимо в ляво или в дясно сложа ръкохватката . Сега имам намерение да преместя пласт масовата част от болта на чичката на моят болт.

А някой знае ли дали мога да се свържа със официалния вносител на марката и да си поръчам оригинална част? Имат ли имейл или телефон?

И все пак ме притеснява фактът че ръкохватката влиза със различна дълбочина в ляво и дясно.

Прилагам и няколко снимки
http://dox.bg/files/dw?a=67929d287c" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
На първата (1) ръкохватката е в ляво.
Вижда се че разстоянието между ръкохватката и корпуса е по голямо от колкото на втората снимка.
demon777
новобранец
новобранец

Re: Поправка на Filstar Carp Fighter 80

Мнение от demon777 »

искам да попитам.... пластмасовата част дето е закрепена към болта държащ ръкохватката има ли заъбчатки от вътрешната си страна?

Защото и тази която имам в момента няма и постоянно се саморазвива
Дайте ми някакви идеи как да го оправя
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”