Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Дава ли резултат метод фидер за платика?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Дава ли резултат метод фидер за платика?
Последно пробване на метод със стриопор и/или пуканка на 11 юли на яз.Искър-без резултат. Докато, ако се стараеш с кошницата на 30-50 м се правят количества.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Не се сещaм,а помислих много добре!Може ли спра да мисля вeче?Иво Вълов написа:Пишеш , много крайно !kevlar написа: Колегa,при риболов на фидер си гледай само върха на пръчката,Отпуснатата линията не е добре
Помисли добре, какво си написал, ама помисли много добре и пак напиши нещо по въпроса, ако не се сетиш аз ще ти кажа
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Опазил ни Бог от съветите на Вълов..
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- gloupan
- разбира нещата
В поста си Вълов не се шегуваchirusa_bg написа:Опазил ни Бог от съветите на Вълов..

TRS70MLF2
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аз опитах да се пошегувам, визирайки пословичното му графоманство.
Явно неуспешно, извинявам се!
Явно неуспешно, извинявам се!

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Чирусе, бате теб не те зная, ама много кофти написано от теб за мен, честно не го очаквах !
Позицията на въдицата ,колега, по някога седи по по определен начин и кълването не се отичита на върха а по влакното!
Правил съм си експерименти и на база тях го пиша ! На риболов трябва да извлечеш максимума от дадената ти ситуация .
Та имам няколко риболова на които, отчитането е ставало точно по влакното!
Няма значка ,съвети от мен не слушай ! Гледай си връхчето и не го изпускай от поглед !
Позицията на въдицата ,колега, по някога седи по по определен начин и кълването не се отичита на върха а по влакното!
Правил съм си експерименти и на база тях го пиша ! На риболов трябва да извлечеш максимума от дадената ти ситуация .
Няма значка ,съвети от мен не слушай ! Гледай си връхчето и не го изпускай от поглед !
кълването не се отичита на върха а по влакното!Иво Вълов написа:Чирусе, бате теб не те зная, ама много кофти написано от теб за мен, честно не го очаквах !
–Това,значи ли че може да използвам каквато си искам въдица???Щом няма да гледам върха,може и бобенка а?А ако има вълни,и те оказват влияние на влакното?
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
- gloupan
- разбира нещата
Въдицата освен връх има и макара.....
Върха не винаги трябва да е сух.....
П.С. Имаш правото да не ни слушаш и четеш главоблъсканиците, които пишем с Вълов...
Върха не винаги трябва да е сух.....
П.С. Имаш правото да не ни слушаш и четеш главоблъсканиците, които пишем с Вълов...

TRS70MLF2