Проблем с кефал на Созопол .

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Марти_13
новобранец
новобранец

Проблем с кефал на Созопол .

Мнение от Марти_13 »

Zdraveyte na pochivka sum v Sozopol . Dnes sutrinta s bashta mi se razhodihme do pristanishteto i lovqhme na pluvka . Purvo hvashtahme nqkakvi malki ribki i posle se dosetihme che minalata vecher bqhme vidqli golemi kefali. Otidohme , tam beshe super plitko i kefalite bqha ot roda na po 50 santimetra obache lroblema e che nqmahme predstava kak se lovi taq riba :D . Shte vi buda mnogo mnogo blagodaren ako mi kajete na duno ili pluvka iii abe obshto vzeto vsichko za ribolova na tezi ribi zashtoto nqmame predstava kakvo i kak

Здравейте на почивка съм в Созопол . Днес сутринта с баща ми се разходихме до пристанището и ловяхме на плувка . Първо хващахме някакви малки рибки и после се досетихме че миналата вечер бяхме видqли големи кефали. Отидохме , там беше супер плитко и кефалите бяха от рода на по 50 сантиметра обаче проблема е че нямахме представа как се лови таq риба :Д . Ще ви бъда много много благодарен ако ми кажете на дъно или плувка и абе общо взето всичко за риболова на тези риби защото нямаме представа какво и как .
BBoev
новобранец
новобранец

Re: Problem s kefal na Sozopol

Мнение от BBoev »

Здрасти Марти,първо пиши на Кирилица,за да чакаш отговор.Трябваха ми 5 минути да разбера какво питаш.Второ.........кефалите в Созопол са известни с кулинарните си "качества",иначе носят голямо удоволствие при риболов.Прочети тук http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=28616" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow и ще ти стане ясно.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от брега”