Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Съвет за спининг макара
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- новобранец
Съвет за спининг макара
Здравейте колеги,
Бих искал съвет за спинингова макара за Дунава. Ще търся всякакви хищници, но най-вече распер и бяла риба. Мисля, че модел 3000, 4000 ще е най-удачен. Бюджетът ми е до около 270лв. Ще се радвам на всякакви предложения
Наслука
Бих искал съвет за спинингова макара за Дунава. Ще търся всякакви хищници, но най-вече распер и бяла риба. Мисля, че модел 3000, 4000 ще е най-удачен. Бюджетът ми е до около 270лв. Ще се радвам на всякакви предложения
Наслука

- azareus
- ще става разбирач
Re: Съвет за спининг макара
Аз бих взел това: http://megafishing.bg/product/3437/maka ... fiber.html" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
- daniel defoe
- разбира нещата
Здравейте колега,
предвид посочената сума, Ви препоръчвам най-горещо следната макара, като Ви уверявам, че е без аналог в съотношение цена/качество

НАСЛУКА
предвид посочената сума, Ви препоръчвам най-горещо следната макара, като Ви уверявам, че е без аналог в съотношение цена/качество

НАСЛУКА

- RadoslavGeorgiev
- новобранец
Препоръчвам тази макара, имам същата в България са около 300 лева, но поръчана отвън е значително по евтина.
k
Здравей,
Shimano RARENIUM CI4 4000 е твоята макара за Дунава. От норда или някъде в нета може да си я намериш за около 300 лева нова.
Shimano RARENIUM CI4 4000 е твоята макара за Дунава. От норда или някъде в нета може да си я намериш за около 300 лева нова.