Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

толстолоб на дъно.
-
- разбира нещата
Re: толстолоб на дъно.
много добре си запознат с чл.24 ал.1 ,А запознат ли си с чл .25 ,или за водоемите арендовани по тоя членMistor ribar написа:Здравей колега, моят пост беше с колко тояги лови рибоците? И за рибите съм го П О З Д Р А В И Л
Аз като новобранец зная Чл.24 ал.1 от Закона за риболова ,че се разршават до 3бр.въдици с 2куки................. на снимката са 5 тояшки и значи толерираш бракониерсвото.Има един много стар цитат" Аз знам че нищо не знам", просто ти се опита да ме "врътнеш" не се засягай явно трупаш точки.Че delio-haidutin си е хайдутин то си личи и от писанието му ,просто не разбрах захранката ли е била уклеиска и ли е ловил уклеи и тн.с неговите такъми.Е и да има малко шегичка няма лошо нали? Майтапа си е майтап но истината си е истина,и ти ли си бракониерче?Аз питам Delio, а ти се правиш на разбирач.Нищо лично, приеми колегиален съвет- всеки отговаря за собствените си деиствия.Явно горещината ни стяга шапката.ПС. с питане до Цариград се стига, в тоя век какво ли не се измисли,пожелавам ти да хванеш много а ма м

а относно захранката за уклей ,казах че я взех като бракувана ,,5 пакета за 4 лв ,имаше само от тия 3 вида ,и не съм хвърлял за уклей.там като ти трябва стръв за сулка ,хвърляш едно кошче или телевизорче ,и излизат дребни.или и за това пак ще ревнете ,че не ви е по гайдата.
ами ,като имате толкова много претенции и забележки ,защо не си арендовате един водоем ,и изисквайте на 100% ,както го пише в билета ,пък може и да сполучите на клиентела.

п.п.на този язовир ,с тоя монтаж на спирала ,това е целенасочено ловене на толстолоби,както казах ТАПИТЕ СА ЗАБРАНЕНИ

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
-
- новобранец
Ок, без бъзик не може нали? Да ни е свеж живота и наслука на всички.N.Dimitrov написа:Бе не се карам с никой няма против колегата, ако беше някой друг от форума досега да го е погнал както се казва.
Аз просто исках да кажа ,че с шаранджийски такъми няма как да хване уклей а щом самият колега задал въпроса за укеля се е бъзикал няма проблем всеки може да вкара малко настроение в една тема.
Айде наслука и не се напрягайте нямам нищо против никой
-
- разбира нещата
в риболова има доста изненади ,защо не и уклей на косъмMistor ribar написа:Ок, без бъзик не може нали? Да ни е свеж живота и наслука на всички.N.Dimitrov написа:Бе не се карам с никой няма против колегата, ако беше някой друг от форума досега да го е погнал както се казва.
Аз просто исках да кажа ,че с шаранджийски такъми няма как да хване уклей а щом самият колега задал въпроса за укеля се е бъзикал няма проблем всеки може да вкара малко настроение в една тема.
Айде наслука и не се напрягайте нямам нищо против никой

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."