толстолоб на дъно.

Модератори: bobopeli, sapuna

delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Re: толстолоб на дъно.

Мнение от delio-haidutin »

Mistor ribar написа:Здравей колега, моят пост беше с колко тояги лови рибоците? И за рибите съм го П О З Д Р А В И Л
Аз като новобранец зная Чл.24 ал.1 от Закона за риболова ,че се разршават до 3бр.въдици с 2куки................. на снимката са 5 тояшки и значи толерираш бракониерсвото.Има един много стар цитат" Аз знам че нищо не знам", просто ти се опита да ме "врътнеш" не се засягай явно трупаш точки.Че delio-haidutin си е хайдутин то си личи и от писанието му ,просто не разбрах захранката ли е била уклеиска и ли е ловил уклеи и тн.с неговите такъми.Е и да има малко шегичка няма лошо нали? Майтапа си е майтап но истината си е истина,и ти ли си бракониерче?Аз питам Delio, а ти се правиш на разбирач.Нищо лично, приеми колегиален съвет- всеки отговаря за собствените си деиствия.Явно горещината ни стяга шапката.ПС. с питане до Цариград се стига, в тоя век какво ли не се измисли,пожелавам ти да хванеш много а ма м
много добре си запознат с чл.24 ал.1 ,А запознат ли си с чл .25 ,или за водоемите арендовани по тоя член :?: :idea: собственика ,като ми разреши ,ще хвърля и 100 въдици ,нещо против ли сте :lol: .
а относно захранката за уклей ,казах че я взех като бракувана ,,5 пакета за 4 лв ,имаше само от тия 3 вида ,и не съм хвърлял за уклей.там като ти трябва стръв за сулка ,хвърляш едно кошче или телевизорче ,и излизат дребни.или и за това пак ще ревнете ,че не ви е по гайдата.
ами ,като имате толкова много претенции и забележки ,защо не си арендовате един водоем ,и изисквайте на 100% ,както го пише в билета ,пък може и да сполучите на клиентела. :idea: :lol:
п.п.на този язовир ,с тоя монтаж на спирала ,това е целенасочено ловене на толстолоби,както казах ТАПИТЕ СА ЗАБРАНЕНИ :!: :!: :!: това е единствения вариант,да се лови толстолоб там .не всеки път е слука ,изглежда като има вятър ,рибата слиза долу .а кефалите и каракудите,са на шаранските монтажи.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Mistor ribar
новобранец
новобранец

Мнение от Mistor ribar »

N.Dimitrov написа:Бе не се карам с никой няма против колегата, ако беше някой друг от форума досега да го е погнал както се казва.
Аз просто исках да кажа ,че с шаранджийски такъми няма как да хване уклей а щом самият колега задал въпроса за укеля се е бъзикал няма проблем всеки може да вкара малко настроение в една тема.
Айде наслука и не се напрягайте нямам нищо против никой :)
Ок, без бъзик не може нали? Да ни е свеж живота и наслука на всички.
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

Mistor ribar написа:
N.Dimitrov написа:Бе не се карам с никой няма против колегата, ако беше някой друг от форума досега да го е погнал както се казва.
Аз просто исках да кажа ,че с шаранджийски такъми няма как да хване уклей а щом самият колега задал въпроса за укеля се е бъзикал няма проблем всеки може да вкара малко настроение в една тема.
Айде наслука и не се напрягайте нямам нищо против никой :)
Ок, без бъзик не може нали? Да ни е свеж живота и наслука на всички.
в риболова има доста изненади ,защо не и уклей на косъм :D на тоя язовир имах на косъм със царевица,сулка -1,5 кг,а на езерото до Шумен ,червеноперка ,около 10 см ,пак на косъм,(не съм я разбрал кога се е хванала)като след това последва удар на нещо голямо ,при изваждането ,червеноперката си беше там ,но със следи от зъби по нея.а преди много години ,на един селски гьол ,един ,мятайки на булдо ,на муха за кефал ,извади каракуда 1 кг ,лапнала мухата.така че сензации винаги може да има.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”