Места за риболов

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Константин-Динков
новобранец
новобранец

Места за риболов

Мнение от Константин-Динков »

Здравейте. Бих искал да питам за хубави места за риболов около град Русе. Мисля да ходя за дънен риболов. Това което искам да ловя е шаран,сом и щука въпреки, че сега не и е сезонът. Неискъм някакви трофейни риби, но да са около 2,3 кила в най-добрия случей 4 кила. Проблема е, че ще ходя само за един ден и няма да е зле да мога да хвана нещо. Не е проблем плащането, просто искам да си направя кефа. Благодаря предварително....
idtf
новобранец
новобранец

Re: Места за риболов

Мнение от idtf »

Що не пробваш на дунав колега ?
Константин-Динков
новобранец
новобранец

Сипер е там. Днес ходих но нищо не излезе. Дали е заради жегата или просто нямам късмет?
idtf
новобранец
новобранец

Мнение от idtf »

Нямам представа колега , някой по компетентен от мен може да ти каже но сигурно е заради жегата :)
idtf
новобранец
новобранец

Мнение от idtf »

Също мога да те посъветвам да се разровиш из форума , ще намериш доста информация...лично аз съм регистриран от снощи ни чета из него от месец два и ми помогна в някой отношения :) в раздела сладководен раздел има доста написано за монтажи захранки и други :)
Константин-Динков
новобранец
новобранец

idtf написа:Също мога да те посъветвам да се разровиш из форума , ще намериш доста информация...лично аз съм регистриран от снощи ни чета из него от месец два и ми помогна в някой отношения :) в раздела сладководен раздел има доста написано за монтажи захранки и други :)
Да брат,аз наскоро и аз се регистрирах но има стращно много теми. Чета но всеки има различни въпроси. Може двама човека да търсят корда за сом но не сигурно ще вземат една и съща. На различни места различна подготовка,затова питаш това което ти искаш а не каквото другите искат
idtf
новобранец
новобранец

Мнение от idtf »

Имам предвид за затворени теми поставени от модераторите с качени точно определени неща например монтаж на косъм да речем и всичко си е обяснено ... това имам предвид да търсиш сега вече са влакна макари въдици и други да трябва да питаш конкретно в твоя случай :)
Константин-Динков
новобранец
новобранец

idtf написа:Имам предвид за затворени теми поставени от модераторите с качени точно определени неща например монтаж на косъм да речем и всичко си е обяснено ... това имам предвид да търсиш сега вече са влакна макари въдици и други да трябва да питаш конкретно в твоя случай :)
Как да намеря тези затворени теми? :?: Благодаря преварително. :wink:
idtf
новобранец
новобранец

Мнение от idtf »

Константин-Динков написа:
idtf написа:Имам предвид за затворени теми поставени от модераторите с качени точно определени неща например монтаж на косъм да речем и всичко си е обяснено ... това имам предвид да търсиш сега вече са влакна макари въдици и други да трябва да питаш конкретно в твоя случай :)
Как да намеря тези затворени теми? :?: Благодаря преварително. :wink:
Колега ето ти с косъма дето ти казах... надявам се да съм ти помогнал :)
Прикачени файлове
sn3.png
sn3.png (247.68 KiB) Преглеждано 1046 пъти
sn2.png
sn2.png (180.41 KiB) Преглеждано 1046 пъти
sn1.png
sn1.png (286.8 KiB) Преглеждано 1046 пъти
Константин-Динков
новобранец
новобранец

Колега, страшен си. Много ти благодаря гледах само в сладководния раздел но не съм гледал монтажи. Отново много ти благодаря.
idtf
новобранец
новобранец

Мнение от idtf »

Няма защо , нали за това е форума :)
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”