Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Напиване с преспиване
Напиване с преспиване
Та да си разкажа за ПРЕКРАСНОТО капо което си направих на 23-24 02.
След неспокоен сън от предстартова треска се ококорих в 4,30,метнах 2-3 залъка ,напълних колата със сумати багаж и бегом към Струма.Дотук добре ,но с престигането "приятно"посрещане ми спретна ............един корморан.Викам си разкарай се "колега",мой ред е да половя.Да ама Не
Времето ПЕРФЕКТНО-тихо,водата СУПЕР-и като ниво и като цвят ,абе идеални предпоставки за хубав риболов.Подхранване и почване ..................на чесането там къде не ме сърби
От Гръцко периодична настъпваха ята корморани от 20-30 бр.Бая "комшии" прелетяха ,а и следите по брега подсказваха доскорошното им присъствие
Целият ден правих всичко ,но не и риболов .Хвърляш като гламав половин час и айде беж на масата за 15 мин. на по бира .След като "разкиснах кацата" по обяд изрових и ракийката със сичките му мезлийски салтанати-пък нека не кълве
От цилият излет единственото което кярих е ...........че си направих повод на новия директен/хола ми е къс
/А иначе тези игри закачки продължиха до вечерта.Между другото присъствах на страхотен природен феномен:полово оплождане -онождане на някакво крайречно дърво
На интервал от 10-ина мин .лекият ветрец "отнасяше"прашец от няколкото дървета от този вид,абе все едно тупаш войнишко одеало
Та простотии в общи линии,та до вечерта ............с хубав огън ,ракийка и скара
На сутринта /днес/упражнението продължи с пълна сила без изменение
А като капак вчера след закачка си спрасках и върха на новата тояга
Абе какво да ви разправям.............като не върви ........Неделчо ще го продължи.
За целият престой нямах и пипане.Рибата е групирана в населените места подгонена от корморана,а пък там нали се сещате -тройкаджии
Под камъните никакъв живот ,а за всичкото време само един клен се метна на 3 м. пред мен,все едно да ми се надсмее
Та това е от мен,страшно се изкефих на хубавото време и здравата почивка
Има и малко пейзажни снимки ,но се чудя дали изобщо да ги пускам

След неспокоен сън от предстартова треска се ококорих в 4,30,метнах 2-3 залъка ,напълних колата със сумати багаж и бегом към Струма.Дотук добре ,но с престигането "приятно"посрещане ми спретна ............един корморан.Викам си разкарай се "колега",мой ред е да половя.Да ама Не

А като капак вчера след закачка си спрасках и върха на новата тояга

За целият престой нямах и пипане.Рибата е групирана в населените места подгонена от корморана,а пък там нали се сещате -тройкаджии

Под камъните никакъв живот ,а за всичкото време само един клен се метна на 3 м. пред мен,все едно да ми се надсмее

Та това е от мен,страшно се изкефих на хубавото време и здравата почивка

Има и малко пейзажни снимки ,но се чудя дали изобщо да ги пускам

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Напиване с преспиване
ми какво пове4е му трябва на 4овек

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
пускай снимките 
пак си направил излет и то с преспиване
))) СУПЕР !!!
давай снимки да си мислим че сме били и ние там

пак си направил излет и то с преспиване

давай снимки да си мислим че сме били и ние там

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...