Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Да пазим чистота
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Да пазим чистота
Здравей непознати, колега не мога да те нарека поради тази П Р И Ч И Н А
А винаги се бием в гърдите НИЕ "РИБОЛОВЦИТЕ" не замърсяваме!
Надявам се ,че това е било случайно.И успех в риболова.
А винаги се бием в гърдите НИЕ "РИБОЛОВЦИТЕ" не замърсяваме!
Надявам се ,че това е било случайно.И успех в риболова.
- hshopov
- разбира нещата
Re: Да пазим чистота
Най лошото е че един ако пази...други 10 не пазят за съжаление и това го има предимно по държавните водоеми!
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
- oneillbgm
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Да пазим чистота
Теми като тази винаги ще са актуални. Аз си събирам боклуците в торба както моите, така и на още един след оборка. А на останалите девет? Къде се корени проблемът? Боклуците около брегът, боклуците във водата. Всъщност ги наричам отпадъци, а хората, които ги изхвърлят боклуци.
Когато правя забележки на хората по водоемите за маломерен улов или отпадъци ми се нахвърлят. Така направих забележка на човек пред супермакета, който си спря автомобила пред входа му на място за майки с деца. Каза ми да видя другият автомобил без стикер на мястото за инвалиди и да си гледам работата. Бунашки народ, пълно е със пустиняци.
Има оправия, но ще трябва да се поизпотим, а не само да кръстим ръце.
Когато правя забележки на хората по водоемите за маломерен улов или отпадъци ми се нахвърлят. Така направих забележка на човек пред супермакета, който си спря автомобила пред входа му на място за майки с деца. Каза ми да видя другият автомобил без стикер на мястото за инвалиди и да си гледам работата. Бунашки народ, пълно е със пустиняци.
Има оправия, но ще трябва да се поизпотим, а не само да кръстим ръце.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата