Къде около Шумен?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
choch0
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Къде около Шумен?

Мнение от choch0 »

Има ли някой желаещ за неделен риболов ???
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Sleepwalker_ »

Желание има, но и ангажименти много има :?
Аватар
choch0
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от choch0 »

На Развигорово някой ходил ли е ??? има ли шаран там ?
russef
новобранец
новобранец

Мнение от russef »

Информация за малкия на Блъсково! Собственика е тотален обирджия ! Ако отидеш в 14 ч. на язовира ти взема такса 15лв. до вечерта. Ако искаш да ловиш нощно време още 10лв. И сутринта в 6ч. ти иска такса пак от 15лв. за светлата част на деня. А сега за язовира и рибата. Язовира е обрасъл , тинята мирише отвратително , никакви условия за приятен риболов! За 20ч. риболов и 15 въдици(5 човека) в язовира с добре захранено петно и различни монтажи - НИКАКЪВ УДАР !
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

choch0 написа:На Развигорово някой ходил ли е ??? има ли шаран там ?
ще ти отговоря малко със закъснение.
по гегювден ходих,излизаха дребни шаранчета по 300-400 гр,но рядко.едни хванаха амурче 1,5кг,а имаше и колеги с пълно капо.във плиткажа не даваха да се ходи,таксата 10 лв на 2 въдици риба 1 кг ,но с тези дребушляци не си струва да се вземат,само зян ще станат.с една дума ,нещо не ми се понрави условията и риболова.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
santos13
новобранец
новобранец

Мнение от santos13 »

Здравейте колеги!

Накой има ли информация за язовира на Преселка? Какви са условията и излиза ли нещо там тази година?

Благодаря предварително!
russef
новобранец
новобранец

Мнение от russef »

Здравейте колеги,давам информация за Драгоево! Такса 10 лв. за 24ч. ,рибата не се плаща. В петък 12.06. бяхме там. Излиза маломерна сулка на рибка , каракуда и хубави кефали на бял и торен червеи. Шарана и толстолопът не пипат. Язовира е приятен за риболов и почивка!
Аватар
ludiqdoctor
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ludiqdoctor »

10 лв. на човек, на пръчка? Така написано изобщо не става ясно.
Антистрес терапия - с въдица в ръка!
russef
новобранец
новобранец

Мнение от russef »

ludiqdoctor написа:10 лв. на човек, на пръчка? Така написано изобщо не става ясно.
На човек разбира се, аз за такса от 10 лв. на въдица не съм чувал!
Аватар
ludiqdoctor
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ludiqdoctor »

russef написа:
ludiqdoctor написа:10 лв. на човек, на пръчка? Така написано изобщо не става ясно.
Явно или не се интересуваш много от риболов и цени на платени водоеми или наистина понятията за цени на различните хора са различни. Цените в София ЗАПОЧВАТ от 10 на пръчка. Апропо в неделя ходих на Драгоевския за 3-4 часа. Горе долу приличен уклей и половинки каракуди... Рибите много леко пипат. Като цяло тегава работа.
Антистрес терапия - с въдица в ръка!
russef
новобранец
новобранец

Мнение от russef »

ludiqdoctor написа:
russef написа:
Явно или не се интересуваш много от риболов и цени на платени водоеми или наистина понятията за цени на различните хора са различни. Цените в София ЗАПОЧВАТ от 10 на пръчка. Апропо в неделя ходих на Драгоевския за 3-4 часа. Горе долу приличен уклей и половинки каракуди... Рибите много леко пипат. Като цяло тегава работа.
Темата тук е :Къде около Шумен!
Аз ходя основно по платени водоеми около Шумен, и продължавам да твърдя,че такава такса няма!
russef
новобранец
новобранец

Мнение от russef »

Колеги давам информация за още два язовира!
В събота 15.08. бях на Овчарово (Търговишко). Язовирът е изоставен от арендатора,в момента се изпуска,вероятно за поливане. Има много раци и миди. Лови се предимно каракуда,червеноперка и дребна сулка и костур. Аз пуснах само две тапи за толстолоб но за 10 часа нямах удар.
В неделя 16.08. бях на язовира в с.Янково.Таксата е 5лв. а рибата се плаща, не питах на каква цена. За 10 часа риболов два удара на тапа за толстолоб- един изваден към 4кг.,и един шаран към 2кг. Рибата беше в горния слой до 1м.
Аватар
kaminero65
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kaminero65 »

Овчарово беше пълен с морунаж от 400-500 грама.Какво стана с тая риба там?
Team Milo - feel the difference
russef
новобранец
новобранец

Мнение от russef »

Има морунаж на язовира в Овчарово.Колегите до мен извадиха няколко,но дребни. Като цяло риболовът е труден там.Нивото на язовира е паднало много. През деня идват от селата деца да се къпят и скачат от понтона,а през ноща предполагам че идват бракониери!
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

russef написа:Има морунаж на язовира в Овчарово.Колегите до мен извадиха няколко,но дребни. Като цяло риболовът е труден там.Нивото на язовира е паднало много. През деня идват от селата деца да се къпят и скачат от понтона,а през ноща предполагам че идват бракониери!
също и видри,пролетно време ходих да мятам на спининга ,нищо не хванах тогава,обаче забелязах доста изядени и изгризани раци и миди,както и лайната на видри
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”