Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Избор на фидер
Модератор: Paublo_Eskobar
- кирил великий
- разбира нещата
Re: Избор на фидер
С всяка година "Салмо" правят все повече и по-добри артикули. Въдици на тази фирма нямам, но всякакви други неща - живарници, вирбели, прашки, канджи, влакна, плувки, стопери съм ползвал - от всичко съм доволен. Големият (и на ръст) латвийски състезател Нормунд Грабовскис лови с въдици на "Салмо" - мачови и фидерни, но му ги правят специално за него, защото е представител на фирмата. Напр. мачова пръчка на пет метра с допълнително удължение от метър за риболов на река на изтичане. Според мен си струва да рискуваш и да си вземеш прът на "Салмо" за фидерен риболов. И аз след време ще си взема някакъв лайт фидер - и дори си мислех за "Салмо". Пък, ако не си доволен, ще си купиш друг - то човек може и да няма фидерен прът, но купи ли си, никога не остава само с един.
- rosenradev
- новобранец
Re: Избор на фидер
КУПИХ Салмо... засега е добре, нямам кой знае какви излети с него...но го пробвах и с ваглер 20грама за далечни дистанции и обективно за фидер... не е ролкова лигав като другите сопи които пробвах в София и Пловдив... то не че имах голям избор, защото повечето пръч ги има само в онлайн, налични само ниски серии.....кирил великий написа:С всяка година "Салмо" правят все повече и по-добри артикули. Въдици на тази фирма нямам, но всякакви други неща - живарници, вирбели, прашки, канджи, влакна, плувки, стопери съм ползвал - от всичко съм доволен. Големият (и на ръст) латвийски състезател Нормунд Грабовскис лови с въдици на "Салмо" - мачови и фидерни, но му ги правят специално за него, защото е представител на фирмата. Напр. мачова пръчка на пет метра с допълнително удължение от метър за риболов на река на изтичане. Според мен си струва да рискуваш и да си вземеш прът на "Салмо" за фидерен риболов. И аз след време ще си взема някакъв лайт фидер - и дори си мислех за "Салмо". Пък, ако не си доволен, ще си купиш друг - то човек може и да няма фидерен прът, но купи ли си, никога не остава само с един.
- кирил великий
- разбира нещата