Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Кефалови 2015
Модератори: emo vasilev, alekst
- dobromir_bo
- новобранец
Re: Кефалови 2015
Днес от 07ч до 10.30 ч на Петрол 34 броя иларии малко над педя .
на дъно или?
- dobromir_bo
- новобранец
[quote="haivanko"]на дъно или?[/quo да на дъно , но вземаха и на бомбарда
И аз да кажа - 27.08 от 07:00 до 10:15, на канала црещу Петрол (Варна), две извадени и прибрани, две докарани до брега, 4ри извадени и пуснати да растат. Това на бомбарда (4.5гр потъващ еквивалент).
и най-умния си е малко прост
днес на Север Експорт кея .. отново 5 броя .. същия размер .. 200+ гр .. водата продължава да е мътна .. и ми се струва , че рибата не вижда стръвта .. а е там .. до корабите 

- dobromir_bo
- новобранец
беше ми останала една доза червеи и снощи отскочих пак до Петрол . застанах на тетраподите да пробвам за по едро , на камъните към канала е ясно педарки бол . От 18.30 до 20.30 хванах 12бр от които 5 бр. кандидат платерини .дгугите средна хубост . Хвърлях колко се може по-навътре за да избегна дребната . На слука на всички .
- smel1968
- ще става разбирач
Товарят жито/снощи камионите бяха до Родопа/ и постоянно се разсипва по малко във водата-затова се върти ама е наядена.zliaster написа:днес на Север Експорт кея .. отново 5 броя .. същия размер .. 200+ гр .. водата продължава да е мътна .. и ми се струва , че рибата не вижда стръвта .. а е там .. до корабите
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
днес на петрол само дребна илариа
- spiritfog
- научил се да хвърля
Здравейте колеги. За няколко дни съм на Камчия. Къде да пробвам там за илария? Гледам до устието се виждат рибари. Ако някой може да ме насочи ще съм благодарен. Наслука.
-
- научил се да хвърля
Когато няма плажуващи ,където и по плажа на Камчия да застанеш - не е грешка .spiritfog написа:Здравейте колеги. За няколко дни съм на Камчия. Къде да пробвам там за илария? Гледам до устието се виждат рибари. Ако някой може да ме насочи ще съм благодарен. Наслука.
Ако има хора по плажа ,аз лично предпочитам да отида в северната част на плажа :
-под бункера след къмпинг Рай
-още по на север ,чак до камънаците след къмпинг Романтика
Късмет !

- RyDeR
- новобранец
- Обратна връзка:
Направо с колата отиваш на Романтика, караш до края на пътя и си ти.
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
В събота сутринта на Перла но на тетраподите не на буната при мъките световни два заргана малки.И към 7.30 се почна ама само бухалки яки над 700гр.Резултата 3 в кофата другите 7 след яка борба си плуват с куки в джуките.Ех ако кепа не беше на топло в къщи.Смених 0.14-то с 0.27 все флуоро на Бъркли.И днес пак там към 6.30 ги налазих.Две бързи по 700гр и после нищо.Реших че дебелото въже пречи и пак минах на тънкото но няма.После се видя причината две делфинета правиха касапница в залива.Аааа и всичко това на бомбарда на дъно не пипна.
Днес на Петрол много риба ама дребна, много риболовци (над 30)ама едно мнение (инфо).
Ocean kayak Prawler 13
Днес на белият бурун на бомбарда 41 бр излязоха и платерини.
-
- разбира нещата
На канала /Фанагорията/ излиза ли нещо на дъно? Последният път, когато бях преди няколко дни след обяд, нямаше кефалови нито на дъно нито на бомбарда?
Забелязал съм, че когато започне да пада мъгла, рибата се появява?
Предварително благодаря, ако някой намери време и пише!
Забелязал съм, че когато започне да пада мъгла, рибата се появява?
Предварително благодаря, ако някой намери време и пише!
Нещата не са такива , каквито изглеждат!