Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Ремонт на сигнализатори FOX MICRON M2
Модератор: emo vasilev
Ремонт на сигнализатори FOX MICRON M2
Здравейте колеги,имам следния проблем,след доста сериозна буря сигнализторите ми отказаха да работят.Оказа се че е влезнала вода основно при батериите а платките са овлажнени,след подсушаване си работят без проблем.Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и ако го е решил да драсне два реда.
Благодаря предварително
Благодаря предварително
-
- разбира нещата
Re: Ремонт на сигнализатори FOX MICRON M2
и аз имах подобен проблем ,(не са на FOX),не бяха отказали ,а на единия е влязла вода на ролката ,и докато си стои ,даже и без въдица ,почва да си пищи.като изсъхна и се оправи.за всеки случай го разглобих и го почистих.
някъде в някаква тема бях чел за маркови сигнализатори ,които след първия дъжд ,тотално блокирали и били за коша.
някъде в някаква тема бях чел за маркови сигнализатори ,които след първия дъжд ,тотално блокирали и били за коша.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Re: Ремонт на сигнализатори FOX MICRON M2
delio-haidutin написа:и аз имах подобен проблем ,(не са на FOX),не бяха отказали ,а на единия е влязла вода на ролката ,и докато си стои ,даже и без въдица ,почва да си пищи.като изсъхна и се оправи.за всеки случай го разглобих и го почистих.
И при мен се получи същото ,сега работят без проблем до следващия дъжд.Мислех си че като вземеш нещо марково трябва да работи без проблем, да ама не .