Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Китайска му работа...?!?!
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Re: Китайска му работа...?!?!
Може да се приеме за нов вид китайско чепаре 

- kostakosta
- научил се да хвърля
Ами все пак от някъде трябва да се почне. В случая ключодържател. И т.н.sa4kov написа:хахах и аз тва си мислех като го видях за сефтеLimanov написа:Хубав ключодържател![]()
![]()
![]()
![]()
май го имаше в няколко размера на кукитеrado25 написа:Аз като го гледам с какви куки е, едва ли ще е за дребни рибки
Е хубу де , казах ти че съм го чел това , просто ми е интересно какво ще пишат и другите колеги... пфф нали има и тема за бракониерите , кво толкова като се обсъди и този "ключодържател"dunavski написа:Чл. 24. (1) Лицата, упражняващи любителски риболов, са длъжни:
1. (изм. - ДВ, бр. 59 от 2012 г.) да използват не повече от 3 броя въдици (пръчки) за риболов с монтирани на тях до две куки (единични или двойни) в изкуствените водни обекти, в Черно море и река Дунав; във водите на Черно море може да се постави чепаре на една от въдиците;
- sa4kov
- научил се да хвърля
ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Нали няма да пуснеш на снимка всички продукти произведени в Китай?
Алармите вършат работа... до първата капка вода или силно слънце.
ПП. Една от всички, които ползвахме, работи вече 6-7 години, а другите умряха почти веднага.
Китайска му работа....
Алармите вършат работа... до първата капка вода или силно слънце.
ПП. Една от всички, които ползвахме, работи вече 6-7 години, а другите умряха почти веднага.
Китайска му работа....
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- sa4kov
- научил се да хвърля
chirusa_bg написа:Нали няма да пуснеш на снимка всички продукти произведени в Китай?....
е не... само тези които не съм виждал да се продават и ползват у нас

итнересно ми е има ли тема за руски такъми.... ще ми се да видя братята руснаци какво предлагат , а може и да си купя и от тях

ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
- Bigmarlin
- сериозен играч
Центрeпинчета.Вьiходила на берег.......

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
За съжаление такъмите предлагани от руснаците са на доста високи цени и едва ли биха попаднали в една кошница с тези на братята китайци.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- vobler4o
- вече хвърля и на тежко
Тези аларми ги имам и си работят.Само дето много силно пищят и се чува на един километър от мен. 

Тайната на успеха се крие в това - човек да не се страхува да експериментира!!
- Bigmarlin
- сериозен играч
Не е добре."Конкуренцията" веднага ша дотича с изплезен езикvobler4o : и се чува на един километър от мен

- vobler4o
- вече хвърля и на тежко
Да ,затова си купих и звънчета.Имах един случай беше тъмно и аз съм хвърлил на жаба.По едно време удари нещо и както нямаше никой изведнъж светнаха няколко фенера.И от тогава ги слагам само на някоя далечна въдица да мога да я чуя.Bigmarlin написа:Не е добре."Конкуренцията" веднага ша дотича с изплезен езикvobler4o : и се чува на един километър от мен

Тайната на успеха се крие в това - човек да не се страхува да експериментира!!
- sa4kov
- научил се да хвърля
vobler4o написа:Да ,затова си купих и звънчета.Имах един случай беше тъмно и аз съм хвърлил на жаба.По едно време удари нещо и както нямаше никой изведнъж светнаха няколко фенера.И от тогава ги слагам само на някоя далечна въдица да мога да я чуя.Bigmarlin написа:Не е добре."Конкуренцията" веднага ша дотича с изплезен езикvobler4o : и се чува на един километър от мен![]()

ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!