Риболов в Черна Гора ??
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Риболов в Черна Гора ??
Здравейте!
Моля за извинение, че поствам въпроса в този подфорум, но не виждам подходящ.
Може ли някой да даде някаква информация за района на Тиват и Котор? Ще ловя по брега ...
Интересува ме всичко - стръв, монтаж, видове риба, които могат да излязат този месец ??
Необходим ли е билет, може ли да се лови едновременно два пръта - спининг и на дъно? По плажовете, или да търся скали и пристани?
Общо взето съм се насочил към бомбарди, но ще си нося малко железа и пластмаси, една дънна пръчка също.
Доста въпроси, но не намирам информация за тази дестинация, в другия форум - също. Предварително благодаря на отзовалите се!
Моля за извинение, че поствам въпроса в този подфорум, но не виждам подходящ.
Може ли някой да даде някаква информация за района на Тиват и Котор? Ще ловя по брега ...
Интересува ме всичко - стръв, монтаж, видове риба, които могат да излязат този месец ??
Необходим ли е билет, може ли да се лови едновременно два пръта - спининг и на дъно? По плажовете, или да търся скали и пристани?
Общо взето съм се насочил към бомбарди, но ще си нося малко железа и пластмаси, една дънна пръчка също.
Доста въпроси, но не намирам информация за тази дестинация, в другия форум - също. Предварително благодаря на отзовалите се!
Re: Риболов в Черна Гора ??
Бил съм там на екскурзия, но за времето за което бях не видях нито един риболовец и нито един рибарски магазин.В Котор имаше някакви риби в сладководния канал до крепостта.В Тиват видях риби вечерта на пристанището около яхтите. Не съм практикувал риболов там, защото нямаше как да нося пръчки в автобуса.