Приморско

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Rsg1f1
новобранец
новобранец

Приморско

Мнение от Rsg1f1 »

Има вероятност тия дни да отида до Приморско отдавна съм мераклия да пробвам морски риболов та да ми кажете какво мага да хвана , на какъв тъкъм и къде точно в градът. Нямам никакъв опит с морския риболов.
Благодаря!
Аватар
alekst
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Re: Приморско

Мнение от alekst »

Колега здрасти, зад общината има магазин "Косадка" взимаш си едно чепаре за платерина , олово 30-40 гр. и блатен червей. Отиваш на кея на ММЦ заставаш по средата на кея и мяташ посока горичката. трябва да си на кея преди изгрев. преди 2 седмици излизаха платерини 300-500 гр. за 3 часа по 15 бройки ,точно за толкова ще ти стигне пакет блатен червей след което отиваш на плаж
as-lures.com
Аватар
Bigmarlin
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Bigmarlin »

Още по гуем кеф според мене е да пробваш да са разбереш с някой от местните рибари,да та изкара с неговата лодка сабахлен,срещу "почерпка" де.Ма там вече такъма трябва да е друг
Иначе с посоченият по горе монтаж може да пробваш на буната на Дяволска река.Заставаш в края на буната и хвърляш не мноо навътре по посока Китен.Не рядко са ловят и по две .На този такъм освен платерините,кълват и други морски обитатели.
Може и на вълнолома на пристанището ,както и на буната вдясно от рибният ресторант.
На перла,макар че там е голяма лудница,бе има много места описани и в форума,по лесно и по трудно достъпни.
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=161&t=89937
И лефери съм виждал около кило сутрин рано,край брега,по посочените места,може да пробваш и на спининг.
Rsg1f1
новобранец
новобранец

Мнение от Rsg1f1 »

И как се борави с това чепаре като дънен монтаж хвърляш и чакаш или по друг начин.
Колко дебела корда да сложа за основно влакно. Знам че задавам глупави въпроси ама съм абсолютно бос в тоя риболов.
Или поскора е така https://www.youtube.com/watch?v=LQLUcum3Aac" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false; .
Благодаря!
Аватар
Bigmarlin
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Bigmarlin »

Rsg1f1:като дънен монтаж хвърляш и чакаш
Аз последно лових с някакъв китайски монофил .Продадоха ми го за 0,22 ,ама според мене беше 0,30 :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от брега”