Как да си направя мач.

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Заключено
Аватар
stivan99
новобранец
новобранец

Как да си направя мач.

Мнение от stivan99 »

Здравейте, интересувам се от какво дърво се правят мач телескопите, че искам да си спретна един. :)

Благодаря, предварително. :)
Аватар
oneillbgm
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Как да си направя мач.

Мнение от oneillbgm »

Rod building-а ми допада и на мен. Но с този въпрос ме ковна и честно казано не знам.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
Аватар
Sorcerer
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sorcerer »

Чувал съм, че мач въдиците ги правят от високомодулен карбон. Това дрЪво доколкото знам расте много в Китай, по- рядко в Япония, Италия, Англия...Ако имаш някой познат там- накарай го да ти насече няколко наръча, че туй мач въдицата е сложно нЯщо и мой да не се получи от първия път... :drinkers:
Аватар
dako71
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dako71 »

И закона за карбона гласи че колкото е по тънък по навътре ти влиза. :lol:
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

dako71 написа:И закона за карбона гласи че колкото е по тънък по навътре ти влиза. :lol:
Това беше грубо :D ! Колега темата ти за кепа и на мен ми хареса,но тук ще обереш само задявки и овации :D ! Направата на такава въдица изисква два основни компонента,а именно: материал и техническа база! Сигурен съм , че не притежаваш и двете и няма как да се справиш! Ще ти дам един съвет...пускай си теми,няма проблем,но не и такива да ставаш за смях на хората! Добре дошъл във форума...порови се,прочети...има много информация за всичко! Пожелавам ти успехи в живота и риболова :)!
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
Заключено

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”