Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Младши рибар
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Младши рибар
Аз направо въдица с макара мисля да си взема, но тази не искам да я захвърлям. Продават ли въобще капачки, че не ми се ходи до магазина за няма нищо. Иначе водача без носач (чип) беше 11 лв. Наистина една кръчма.
-
- новобранец
Телескопичните щеки без водач от фибростъкло елетропроводими ли са, защото за карбона четох, че е?
- кирил великий
- разбира нещата
Фибростъклото е електропроводимо много по-малко от карбоните и композитните материали. Щеки от фибростъкло не съм чувал да има. Ако питаш дали токът от високото напрежение може да те убие, ако го барнеш с въдица от фибростъкло - може и ще го направи. Гръмотевица също може да те цапне, независимо от това, че въдицата е стъклопласт, а не карбон.
- antivik
- кандидат преподавател
Проводима е водата и електролитите разтворени в нея, така че като се намокри сопата с дъждовна вода и не е мита и е валяна в какво ли не, ще те цапардоса напрежението и ще протече ток, независимо от матРиала на сопата.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Сложи една коркова тапа и си решаваш проблема, на нея и някоя друга кука мое да забивашBai Nas написа:Аз направо въдица с макара мисля да си взема, но тази не искам да я захвърлям. Продават ли въобще капачки, че не ми се ходи до магазина за няма нищо. Иначе водача без носач (чип) беше 11 лв. Наистина една кръчма.

По-голям шаран от рибаря няма...
-
- новобранец
Така стана. Без грешка е.pacho69 написа:Сложи една коркова тапа и си решаваш проблема, на нея и някоя друга кука мое да забивашBai Nas написа:Аз направо въдица с макара мисля да си взема, но тази не искам да я захвърлям. Продават ли въобще капачки, че не ми се ходи до магазина за няма нищо. Иначе водача без носач (чип) беше 11 лв. Наистина една кръчма.