Риболов на ситония
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- asenfisherman
- ще става разбирач
Re: Риболов на ситония
Благодаря колега!
- asenfisherman
- ще става разбирач
Привет,за една седмица обиколки сутрин в района на Неа Мармарас,Никити и заливите на долу към Порто Куофо 5-6 лефера и едно шарено като на колегата по-горе /мисля че е паламудче/ .
,аз лавраци не видях въпреки че вечер кефалите пръсваха ,явно ги има,но беше пълно с лефер.
По мнение и на колеги с които се срещах по пристанищата общо взето слаб риболов.
Поздрави!
На мен ми направихаpepericos написа:По принцип в марината е забранен риболова.Аз съм хвърлял и никой не ми е правил забележка,но не съм и хващал.Иначе съм виждал големи лавраци да гонят.

По мнение и на колеги с които се срещах по пристанищата общо взето слаб риболов.
Поздрави!
Рибите са хванати малко преди Неос Мармарас и преди Ормос Панагия.
Много обикалях, но това, което видях да гони по плажовете, беше преди всичко едър сафрид.
Браво за леферите !
Много обикалях, но това, което видях да гони по плажовете, беше преди всичко едър сафрид.
Браво за леферите !
- asenfisherman
- ще става разбирач
Сутрин на плажа на хотела имаше много кефал,но само него,в съседство едни гърци с яки сърфове търсиха скатове но удариха греда.Преди Мармарас имаше една готина беседка до пътя с хубав изглед,но така и не спрях, а плажовете долу бяха уникални.Здраве да е ,другия път повече.
Поздрави!
Поздрави!
Скоро някой да е минавал през Неос Мармарас? Всякакво инфо е добре дошло 

Риболовът е нещо много повече от ваденето на рибата от водата...Той трябва да се извършва с финес и мярка и най- важното с уважение към рибата
- asenfisherman
- ще става разбирач
Един приятел тия дни се върна от Никити,малки паламудчета ,баракудки и дребен зарган.
Не е доволен.
Не е доволен.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
В периода 17.06 - 25.06 ще бъда на Lagomandra beach (преди Неос Мармарас), морският риболов ми е тъмна индия, досега изчетох де що има писано в раздела за гръцки риболов, та в общи линии придобих някаква теоретична представа. Спинингът е с мен, но не храня големи надежди, по-скоро на стръв. Това, което до момента чета като успешна стръв - осолена дребна риба, пилешко филе, тия жълтеникавите голи охлюви. Всякакви съвети за друга стръв, която е работеща по това време на годината в този регион са добре дошли. Риболовът ще е само от брега. Благодаря предварително
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Баси умрялата тема ...
Бях на брега, лових слабо дребни рибета на изкуствени примамки, на естествена стръв само дребни рибета, които опустошаваха всичко де що се закачи на куката.
С две думи - откъм риболов НЕ ме накефи, ама ХИЧ! Толкоз ...
Бях на брега, лових слабо дребни рибета на изкуствени примамки, на естествена стръв само дребни рибета, които опустошаваха всичко де що се закачи на куката.
С две думи - откъм риболов НЕ ме накефи, ама ХИЧ! Толкоз ...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Вчера се върнах . Бях на Паралия Сикия . Пълна скръб ....Ври от зарган ,но не гони . Гонят само писалките. На пристанището на Сарти кълват меланурита на бял ,но не активно .Кефал няма . За воблери и блесни да не говорим -няма пипане . Едни колеги се похвалиха с лаврак 3 кг . -двама души за цял ден въртене на десетина места. Водата е около 25 С - прекрасна за плаж . Едни румънци се хвалеха с много добър подводен риболов -имало и много октоподи.