Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Добре гледано гьолче Оги,личи си по рибите
,на такива места ще си правим кефа за напред.
Ако дадеш и жокер къде е,а за снимките пускай ги,вече сме взели допинга

Ако дадеш и жокер къде е,а за снимките пускай ги,вече сме взели допинга

Всичко може,но не всеки го можe.

Здравейте колеги,
В коя част на панчарево да търся щуките?
Благодаря предварително
В коя част на панчарево да търся щуките?
Благодаря предварително
-
- научил се да хвърля
Да дам информация.Бях днес на три софийски водоема на риба .Първо негован-на драгата костура се скъса да играе гонеше яко ,ко не кълвеше нито на блесна,нито на воблер,нито на рибе.на влачене също нищо.Имаше само на плувка много червеноперка,но дребна.Втори водоем-чепинци.кръгла нула.третото място челопечене много малко червеноперка.хищник -нула имаше и едни пичове дето клионкаха ама и при тях нула .Това е от днес
Колега на какво и къде ги хвана тези рибоци?ogi_peugeot написа:Ето и от мен някоя снимчица на рибки заловени около София.Няма да публикувам всички снимки тъй като има хора със слаби сърца...
Поздрави
Дъждът ме изгони след няма и половин час от Ботаническата. Иначе в прозореца,където ловях се мяркаха риби.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Мрачното време днес малко активизира хищната риба!
Сега ходя на едно от езерата на север от София,
Места няма, ама все пак се наместих,
Ловя само на жива рибка,

Не можах да си купя, нито да си хвана хубави рибки за костура - иначе резултата щеше да е значително по-добър
!
Сега ходя на едно от езерата на север от София,
Места няма, ама все пак се наместих,
Ловя само на жива рибка,
Не можах да си купя, нито да си хвана хубави рибки за костура - иначе резултата щеше да е значително по-добър

Браво, чудесни рибоци.
-
- новобранец
Вчера направих втори опит за щучки но без резултат,дано от третия стане.Но по важното е че вчера пак си изкарах псувни от постоянното присъствие.За какво иде реч,аз съм на Пънча под моста, водоема е доста изпуснат и се занимавам с бабушколов,от моста един колега хванал щука, ме помоли да му помогна да я извади, да а ма беше маломерна. -Да я върна да си плува по живо по здраво...Кой си ти бе, човекът си е хванал...да т .....................................................!!!!!???? Прав си колега,няма да се обез риби Пънча.Да не се повтарям със снимков материал,бабушколова върви с пълна сила.Това което бях хванал, демостративно го върнах във водата,а и пак бях изкоментиран от РИБОЛОВЦИТЕ насядали на моста...... Балкански нрави.
Колеги някой би ли ми издал техники,стръв,захранка за Суходол???
Наслука!
Наслука!

Днес на Панчарево 2 костура на бял червей, а колегите ловиха бабушки и костур.
Надявам се да съм бил полезен
Надявам се да съм бил полезен

Здравей колега. Къде беше застанал? Аз бях под Лебеда и излезе дребен уклей и дребна бабушка. Лових на фидер на дистанция около 30 метра. По навътре не искаше да бутне. Захранката нямам идея как се казва някаква българска беше, тъмно кафява с мирис на шоколад, като цяло съм доволен от нея, ако намеря опаковка ще я сложа в темата. Стръвта - бял червей, нямах жито да пробвам. На торен излезе една каракуда. Това е от мен, успех на всички!
Последно промяна от glmv на Вто Сеп 22, 2015 7:42 pm, променено общо 1 път.
-
- вече хвърля и на тежко
Днес на Пожарево много каракудки и три шарана около 1,5 кг ,чевъртия ми скъса и ме накара да си тръгна рано рано .От 09. 30 до 13.30 над 50 каракудки и три шарана на щека 11 м.
Абе колеги, това Пожарево защо не го казвате, че е платено. Оня ден реших да отскоча привечер да си тествам новия мач и малко след като разпънах цъфна един чичка с тефтерче и вика 10 лева!? То не е за 10-те лева, ама беше 6 часа вечерта все пак. Много глупава работа.
-
- научил се да хвърля
ти питал ли си та да ти каже някой?
-
- вече хвърля и на тежко
Привет колеги,
Малко инфо и от мен. Съботно се разходих до Веринско - цел на риболова - костур. Стана много приличен излет и над 3кг уловен костур. Излизат хубави риби 200-400 грама , но и доста маломерки, които плуват обратно. Имаше колеги, които гонят толупи, но не знам дали са имали слука. Имаше изваден амур 5+ кг.
Малко инфо и от мен. Съботно се разходих до Веринско - цел на риболова - костур. Стана много приличен излет и над 3кг уловен костур. Излизат хубави риби 200-400 грама , но и доста маломерки, които плуват обратно. Имаше колеги, които гонят толупи, но не знам дали са имали слука. Имаше изваден амур 5+ кг.