Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Искам фидер
Модератор: Paublo_Eskobar
Искам фидер
Здравейте колеги,до сега не съм използвал фидер но искамда си взема такъв.Основно ловя на затворени водоеми и много рядко на река.Искам съвет от Вас за това какъв фидер да си взема.От изчетеното във форума май стигнах до размер 360 см но незнам каква акция.Бюджета ми е 150 лв.за пръчка,макара имам.
- Port_Royal
- разбира нещата
Re: Искам фидер
Едно предложение,което не малко пъти съм го давал за начинаещи колеги на добра цена и качество - http://www.filstar.com/bg/%D0%9F%D1%80% ... eder/3623/" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Дано го намериш някъде по магазините,че вече рядко се открива.Успех във фидер риболова!

Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
Благодаря колега,ще го имам в предвид.
Очаквам и други препоръки.
Очаквам и други препоръки.
Още един глас за Filstar-а. За тези пари едва ли ще намериш по-добро. Пък и макарата е доста важна а пък 50 за макара ще си е компромис донякъде.
-
- вече хвърля и на тежко
Колега разгледай предложения на Focus i Maver. Има доста добри въдици за бюджета, който си заделил. Бих препоръчал да хванеш и Daiwa Protheus фидер. Аз ловя с такава от 2 години. Не ме е предавала досега, но всичко е въпрос на вкус.
Колега дайвата има ли я на БГ пазара и имаш ли впредвид конкретни модели на Фокус и Мавър.
-
- вече хвърля и на тежко
Колега , дайвата я взех от Англия, но я имаше в masterfishing. За Мавера мога да кажа много добри думи , защото колегата, с който ходя за риба, ползва Maver Black Ice и тоягата е страхотна. Нея я има в същия магазин. Имам бегли впечатления от Focus Cherry Feeder (мисля, че това беше името на модела), защото използвах такава играчка за един ден на Душанци и въдицата е много приятна. Колегата, чиято собственост е сподели, че струва около 90 лева. Не знам дали все още се предлага някъде защото модела не е нов.vbobi написа:Колега дайвата има ли я на БГ пазара и имаш ли впредвид конкретни модели на Фокус и Мавър.
Ами в майсторски риболов няма тези модели,ще разгледам фокусите.
Някой има ли впечатления от този фидер Okuma solitron 360 30-70гр .
- helikopter
- новобранец
http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... ubgroup=55" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Благодаря на всички които дадоха мнение,днес поръчах filstar premier medium (мултито го няма никъде).С разликата до 150 лв. Си поръчах и една Ryobi ecusima 4000 .Утре трябва да са при мен и при първа взможност ще ги заведа до някой водоем