...

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
Румен
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Румен »

Винаги, когато влача, си нося чадър за слънце. Малко смешно е отстрани, но е много полезно. Гледам, напоследък доста колеги също го прилагат.
НАСЛУКА !!!
Аватар
manutosko
новобранец
новобранец

Мнение от manutosko »

Хич не е смешно.последните два пъти с лодката направо се стопих.Взимам си нова твърда лодка и мисля да оборудвам с тента която до някъде ще реши проблема.Макар,че ще пречи при изваждането на по едра риба.Другите необходими нещица според мен са стойките за въдици,гребла(задължително),сонар(препоръчително),съд за рибките за стръв(за сомаджийския риболов),спасителни жилетки(когато водата е много студена или има човек в лодката който не може да плува),и хладилната чанта(все пак няма да се цакаме с топла бира я:)) и накрая една мъничка аптечка.

За друго в момента не се сещам.Чакам опитните да се изкажат.
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

относно попмпичката за въздух за живата стръв, трябва да ви кажа че е доста полезна, т.е. винаги имате под ръка играещи рибки, а не някакви вдървени които живеят с душа под наем.
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
manutosko
новобранец
новобранец

Мнение от manutosko »

Знаех си че съм забравил нещо:):)а хем преди това четох за тези помпички.найстина са много полезни.

Когато ноща ни завари в лодката с какво може да се осветим(обозначим) за да не стане някоя калистрофа.има ли нещо като това което се слага на плувките за нощен риболов ама доста по голямо?
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”