Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
Супер, колега. Много добре!Veleka написа:Преди минути се прибрах от риболов на ТОП мястото за тази есен. Реката е вдигнала нивото си до толкова, че да направи актуални почти всички места за риболов в района на Бело поле. На цвят е "сура" и всички видове риби днес бяха активни. И рибарите бяха много активни, но дестинацията си заслужава.
Браво, колега.Veleka написа:Преди минути се прибрах от риболов на ТОП мястото за тази есен. Реката е вдигнала нивото си до толкова, че да направи актуални почти всички места за риболов в района на Бело поле. На цвят е "сура" и всички видове риби днес бяха активни. И рибарите бяха много активни, но дестинацията си заслужава.
е тва от днеска по Благоевград.стръв - троха,захранка - mondial+2 хляба на троха+100 грама бял.рибата се влияеше от храната.всички риби бяха над или по кило,много борбени,като взимаха много добре даже стръвно.взех само мрените , а всички скобари си заминаха.само единия нз. дали ще оцелее зающото яко прокърви от устата,чаках 15 мин след това да видя дали ще изплува с корема нагоре.дано оцелее.
- Прикачени файлове
-
- 20151003_164749.jpg (270.59 KiB) Преглеждано 1466 пъти
-
- фен клуб-скобар
Евала колега! И много грамотно отношение към рибите относно синия плац! Достойно за уважение!Точно,кратко и ясно обяснено,най важно без преобладаващи заучени и научни фрази! Поздравления отново!bounce написа:е тва от днеска по Благоевград.стръв - троха,захранка - mondial+2 хляба на троха+100 грама бял.рибата се влияеше от храната.всички риби бяха над или по кило,много борбени,като взимаха много добре даже стръвно.взех само мрените , а всички скобари си заминаха.само единия нз. дали ще оцелее зающото яко прокърви от устата,чаках 15 мин след това да видя дали ще изплува с корема нагоре.дано оцелее.
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- prodigy666
- разбира нещата
Вчера по благоевградско реката сура перфектна за риболов към 1 часа почнах да права манджата леб и некои таини меродии
до 5и 30 хванах 15 скоби 5 броя по 1.3 кг мерени имах 3 зверски късаня на 0.12 повод едвам не ми изтръгваха въдицата от ръката ... 8метра директен плувка 1.5 грама тва за даскалите по български давам отчет каксте пичове чичо велека бат калинчо и групата на доцентите

Многократно след подобни публикации съм си задавал въпроса: защо продължавам да подавам информация за река Струма и публикувам във форума "На риба"?prodigy666 написа:Вчера по благоевградско реката сура перфектна за риболов към 1 часа почнах да права манджата леб и некои таини меродиидо 5и 30 хванах 15 скоби 5 броя по 1.3 кг мерени имах 3 зверски късаня на 0.12 повод едвам не ми изтръгваха въдицата от ръката ... 8метра директен плувка 1.5 грама тва за даскалите по български давам отчет каксте пичове чичо велека бат калинчо и групата на доцентите
Недопустимо е няколко неграмотника в темата да задават стандарта и да принизяват всички останали до ниското си ниво на "интелигентност".
Що се отнася до тебе Асене, ще бъда съвсем кратък и ясен, защото каквото и да ти отговоря, нямаш потенциал да го осмислиш.
На мен не ми е необходимо да ми се отчиташ по какъвто и да е начин, защото и 150 риби да си хванал за един следобед, пак си оставаш същият неграмотник. Риболовът на скобар няма да те направи нито по-умен, нито по-социален.
Последно промяна от Veleka на Нед Окт 04, 2015 6:54 pm, променено общо 2 пъти.
- prodigy666
- разбира нещата
Друже вие сте некви хорица със старо социалистическо мислене тва е форум за риболов не за грамотност или правопис винаги съм давал ясна и точна информация за нивото и цвета на реката ...тук присъстват няколко субекта които мн искат да величаят като качваха снимки на риби от 5 6 човека и тва аз го фанах и като им скачах аз ти все ги подкрепяше тва тва са хора от еди къде си едки кои си с щеки за 5 бона тоа е фанал 100 % но аз тия хора съм ги виждал многократно зимата по реката и знам кои що за стока е ...много ве е яд че някакъв 25 годишен ви се прави на отворен ама като има за какво .... много ви порасна работата 2 години има скобари по струма и всички почнахте много да му разбирате и да го ловите ....
П.с форума няма нужда от хора като вас ...доста спряха да пишат по добре ги последваи нали си имаш форум в феисбоок там може да си командваш няма да ти пречим
П.с форума няма нужда от хора като вас ...доста спряха да пишат по добре ги последваи нали си имаш форум в феисбоок там може да си командваш няма да ти пречим
prodigy666 написа:Друже вие сте некви хорица със старо социалистическо мислене тва е форум за риболов не за грамотност или правопис винаги съм давал ясна и точна информация за нивото и цвета на реката ...тук присъстват няколко субекта които мн искат да величаят като качваха снимки на риби от 5 6 човека и тва аз го фанах и като им скачах аз ти все ги подкрепяше тва тва са хора от еди къде си едки кои си с щеки за 5 бона тоа е фанал 100 % но аз тия хора съм ги виждал многократно зимата по реката и знам кои що за стока е ...много ве е яд че някакъв 25 годишен ви се прави на отворен ама като има за какво .... много ви порасна работата 2 години има скобари по струма и всички почнахте много да му разбирате и да го ловите ....
В цялата ти главоблъсканица, това е единствено вярната констатация. Действително много стойностни риболовци спряха да пишат в темата за река Струма, за което имаш огромен принос!!!prodigy666 написа: ...доста спряха да пишат по добре ги последваи нали си имаш форум в феисбоок там може да си командваш няма да ти пречим
-
- фен клуб-скобар
А бе юнаци, вие двамата познавате ли се лично.
Що не се срещнете някъде да пиете по ракия, по две, по три, по четири т.н. ,па да се прегърнете ,после да се сбиете и накрая приятели за цял живот

Що не се срещнете някъде да пиете по ракия, по две, по три, по четири т.н. ,па да се прегърнете ,после да се сбиете и накрая приятели за цял живот

-
- сериозен играч
абе велека ,кава информаця подаваш ти бе,до преди две години не знаеше каде е реката,и сега като научи некое место,държиш да го раздухаш на макс да го обясниш компетентно с подробности се едно си ебати и спецо ,смешник си ти велека и остай ората да си пишат да не си даскал бе тасе токо начетен извади смешник,по струма нема каде да те барне е неко, на такива тука им викаме отворен е като консерва копарка с копач,фана 5 риби и... аре сопри се
-
- фен клуб-скобар
Доста грозно,доста грозно.... ГРОЗНО ТОВА с неграмотника и обидите за неграмотност спрямо Асен......грозно,грозно! Форума е за риболовци,не за текстописци..... Да си добър риболовец не е важно да си супер-граматик.....Не ви прави чест!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

venci72 написа:абе велека ,кава информаця подаваш ти бе,до преди две години не знаеше каде е реката,и сега като научи некое место,държиш да го раздухаш на макс да го обясниш компетентно с подробности се едно си ебати и спецо ,смешник си ти велека и остай ората да си пишат да не си даскал бе тасе токо начетен извади смешник,по струма нема каде да те барне е неко, на такива тука им викаме отворен е като консерва копарка с копач,фана 5 риби и... аре сопри се
Абе мине не мине и всичко се осере!!!Половин година не хода за риба и влизам тука да се накефа на вашите успехи,а то кво глупости и обиди налево надесно.Кой бил неграмотник,кой не знаял до скоро къде е реката!Това са неща без значение!Важно е днес!Ходете за риба ,кефете се,и качвайте по нещо да се кефиме и ние!Аз инфо имам, мойте ора одат и ловат и то доста добре.Ма и те не публикуват заради това отношение.
-
- новобранец
здравејте колеги.сабота бехме на бело поле за прв пат тази година ,и двама цовека фанахме 9 скобара на троха а за захранка фрлихме 3 хлеба и едно кило бг захранка .конец 12 ,плуфка 2 грама.рибите беха врнати назад во водата.