Директен телескоп Milo Leviathan 8 метра
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
-
- фен клуб-скобар
Директен телескоп Milo Leviathan 8 метра
Колеги,аз като върл фен на директни осмици,обичам да си купувам такива! След като закупих Мавер Фреция на 8 метра и извадих стотина и висше огромни скобара за няколко риболова-бих казал уникат като поведение!Сега дойде ред на нещо пак висок клас поне според мен,но доста по леко! Ако някой има впечатления нека ги сподели тук! Дебелина на стените на снадките,здравина,твърдост и прочие:)
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- Sorcerer
- научил се да хвърля
Re: Директен телескоп Milo Leviathan 8 метра
Ще следя темата с интерес. / Благодарение на твоите постове и аз се сдобих с Мавер Фреция- прекрасна въдица..../
От каталожните данни на Левиатана ми прави добро впечатление трансп. дължина , но съм малко притеснен от тези 280 гр. - тук при нас на морето доста подухва и ще е полезно ако някой колега, който притежава въпросната въдица да даде информация.
От каталожните данни на Левиатана ми прави добро впечатление трансп. дължина , но съм малко притеснен от тези 280 гр. - тук при нас на морето доста подухва и ще е полезно ако някой колега, който притежава въпросната въдица да даде информация.
Последно промяна от Sorcerer на Чет Окт 08, 2015 11:12 pm, променено общо 1 път.
http://www.pescare.it/gb/match-coarse/r ... or-8_metri" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Днес минах през магазина на Мило( до Окръжна болница-София), който е в процес на откриване за да хвърля един поглед на въпросната въдица. Разгледах 7-цата.
Една от малкото въдици на Мило, която не е червена, отличава се с много стилен дизайн, елегантна. Отговаря на каталожните характеристики.Стените на карбона са неочаквано дебели за този малък грамаж, което говори за здравина.Провисването е леко, съпоставимо с др. въдици от висок клас. Върха е с жило. Имайки превид, че ценово въдицата е по-скоро към среден, а качеството е на висота считам, че е интересно съчетание на цена и качество. По каталог е определена като върхова акция, което е най-доброто за струмските скобари.
Би било интересно някой да сподели личен опит, как се проявява при риболов.
Днес минах през магазина на Мило( до Окръжна болница-София), който е в процес на откриване за да хвърля един поглед на въпросната въдица. Разгледах 7-цата.
Една от малкото въдици на Мило, която не е червена, отличава се с много стилен дизайн, елегантна. Отговаря на каталожните характеристики.Стените на карбона са неочаквано дебели за този малък грамаж, което говори за здравина.Провисването е леко, съпоставимо с др. въдици от висок клас. Върха е с жило. Имайки превид, че ценово въдицата е по-скоро към среден, а качеството е на висота считам, че е интересно съчетание на цена и качество. По каталог е определена като върхова акция, което е най-доброто за струмските скобари.
Би било интересно някой да сподели личен опит, как се проявява при риболов.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- М. Сталев
- разбира нещата
А като цена колко е 7 цата ?
цената е поносима за добра въдица,но ме притеснява грамажа,за тези 280гр.бланката е тънка./то това ти си го знаеш, но аз да кажа,ти си ми критерия за директнни/
Имам Колмик екстрийм, 8м, 270 гр. В сравнение с него бланката на това Мило 7 м. определено е по-дебела. За 8 -цата незнам, но би трябвало бланката на серията да е еднаква?ianimar написа:цената е поносима за добра въдица,но ме притеснява грамажа,за тези 280гр.бланката е тънка../
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- фен клуб-скобар
Милото е с по дълга транспортна и предполагам,че от по дългите секции и по малкото такива се получава здрава и лека въдица
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- фен клуб-скобар
Щом Джони Ринго купува осмица,значи е добра
Колкото и нескромно да прозвучи!

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

А кой е Джони Ринго ......... нещо май съм назад с материалаDJONI RINGO написа:Щом Джони Ринго купува осмица,значи е добраКолкото и нескромно да прозвучи!

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
-
- фен клуб-скобар
Скромен скобарджия от поречието на Струмаpampasa написа:А кой е Джони Ринго ......... нещо май съм назад с материалаDJONI RINGO написа:Щом Джони Ринго купува осмица,значи е добраКолкото и нескромно да прозвучи!

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

За теб и Струма: само "ЕВАЛЛА".
За волята ти да се бориш със съдбата: ПОКЛОН!!!
Но когато говориш за карбон: трябва да се има едно наум.
Мислех да купувам прехваления Мавер Фреция.
Но като го хванах, какво да видя: недобър баланс, провисва и тежи.
И така си останах с Екстрийма на Колмик.
Сега ще трябва да видя и Милото...
-
- фен клуб-скобар
Двете въдици са много различни -Колмик срещу Мавер! Аз търся скобарджийско оръжие -Мавъра е по мек,много по жилав и много по здрав! Естествено по тежък и по небалансиранtrangelov написа:За теб и Струма: само "ЕВАЛЛА".

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Колмика го купих след консултация с колега, който беше ловил морски кефали от 1,6-1,8кг.
Това животно се дърпа в пъти повече от сладководна риба.
Имам уловени няколко диви шаранета около 1,5-1,8кг. И няколко късания на повод 0.117 Ксило.
Ще го пробвам и с 0.128, пък да видим дали ще се счупи. Резервни части не ме притесняват.
Доста хора се заблуждават относно превъзходството на Реглаския карбон.
Но аз присъствах преди години на състезанието на яз. Ковачица, когато силния вятър счупи няколко щеки. И видях кои останаха да ловят, без да се притесняват. И тутакси купих едната без да се пазаря(Гарболиното 796 на Влади от Кюстендил).
Имах и регласка щека, обаче тя беше бутиково изпълнение само за испанския национален отбор.
Но ще погледна и Милото.
Приятен ден.
Имам уловени няколко диви шаранета около 1,5-1,8кг. И няколко късания на повод 0.117 Ксило.
Ще го пробвам и с 0.128, пък да видим дали ще се счупи. Резервни части не ме притесняват.
Но аз присъствах преди години на състезанието на яз. Ковачица, когато силния вятър счупи няколко щеки. И видях кои останаха да ловят, без да се притесняват. И тутакси купих едната без да се пазаря(Гарболиното 796 на Влади от Кюстендил).
Имах и регласка щека, обаче тя беше бутиково изпълнение само за испанския национален отбор.
Но ще погледна и Милото.
Приятен ден.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Колега къде до окръжна ще откриват магазин?naskobo написа:http://www.pescare.it/gb/match-coarse/r ... or-8_metri" rel="nofollow
Днес минах през магазина на Мило( до Окръжна болница-София), който е в процес на откриване за да хвърля един поглед на въпросната въдица.
-
- фен клуб-скобар
Знам,че си в час:) Да ловиш риба като скобар в течение е много по различно от това на шаран ! в тиха вода при сходни грамажи!Аз лично на въдица като Колмик бих избягвал да слагам повод над 0.10 или максимално 0.12 с мисъл:)Ловил съм многократно и морски кефали през осемте ми години като спасител на Ммц то-на Дяволската река-ужасяваща твар,силна и побъркана!trangelov написа:Колмика го купих след консултация с колега, който беше ловил морски кефали от 1,6-1,8кг.
Но ще погледна и Милото.
Приятен ден.
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите