Уип?
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Уип?
Здравейте, колеги
Дайте идеи за уип-ове до към 9-те метра. Доста се порових тази вечер из бг онлайн магазините, но или няма или са с цена на две мин. работни заплати
Бюджета ми е около 200-250лв.
Не е задължително да е от БГ сайт.
Благодаря предварително
Дайте идеи за уип-ове до към 9-те метра. Доста се порових тази вечер из бг онлайн магазините, но или няма или са с цена на две мин. работни заплати

Не е задължително да е от БГ сайт.
Благодаря предварително

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Уип?
Знам аз, ама викам да питам
Другия вариант е да пазаря една 8-ца и да си свиркам

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
И аз съм пред такава дилема и съм решил да взема една китайска 8 ца ,че на Дунав не може много да се пази впредвид ландшафта при който винаги присъстват камъни ,та съм се спрял на следните китайци с долу-горе еднакви ТТ данни и цени-FL super game 8м,Pokee Area Pro 510EX 8м,Fl Falai Apollo 8 м,Osako Real Madrid 8,Osako INTER MILAN TEAM 8 и така ,четох отзиви ,но са предимно за 6 и 7 метровите ако някой има наблюдения за 8 м от този ценови клас да сподели!
Специално за вас,двамата !!
Предлагам Ви една моя любима "тояжка".. Вече с адски много следи от употреба !
Daiwa yank n bank-margin pole.
Цена-120 лв.
Предлагам Ви една моя любима "тояжка".. Вече с адски много следи от употреба !
Daiwa yank n bank-margin pole.
Цена-120 лв.
- Bigmarlin
- сериозен играч
Тук има един ,с 25 лв над прага ти,в тч и транспорта.Но нямам идея дали е добър,570 гр е
http://www.ebay.de/itm/Tubertini-Area-P ... 3f39b87161
В амазона има един броунинг форсе про канал 9.50 м на добра цена ,но е 700 гр и няма доставка за България
http://www.ebay.de/itm/Tubertini-Area-P ... 3f39b87161
В амазона има един броунинг форсе про канал 9.50 м на добра цена ,но е 700 гр и няма доставка за България
Последно промяна от Bigmarlin на Нед Сеп 27, 2015 3:22 pm, променено общо 2 пъти.
-
- фен клуб-скобар
Моят съвет е да вземеш осмицата директен!За 250 лв имаш идеи!bachoivo написа:Знам аз, ама викам да питам![]()
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите