Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Овчарица
Модератор: sapuna
свободно е, поне с такова впечатление останах...но 20лв за капо не си заслужава,а и хора има доста,и аз така тръгнах от София с надеждата да счупя миналогодишия карък с едно добро начало, но....
абе пак ще отида
абе пак ще отида
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Re: Овчарица
януари ходих на тец-2 цяла нощт вартяха мрежи бях под пожарната скасах около 50 олова и толкова куки и монтаги.ве4ерта хванахме 2 по големи каракуди и ни6то друго.но искам отново да се пробвам
-
- новобранец
Януари имам хванати 2 АМУРА единия11.5 кг. и 8 ШАРАНА .Фефруари 4 ШАРАНА единия от които е 6.5 кг. дивак.Надявам се Март месец да е по силен .Мога да дам винаги прясна информация за състоянието на ОВЧАРИЦА.Другата седмица мисля да забия два дни.Чувам че на места излиза бяла риба. 

Начин да избягаш от жената с четири букви ? Отг. РИБА
Здравейте колеги.Днес мой приятел се върна от ТЕЦ-а от нощен риболов.Резултатът е 1 сомче около 2 кг и нищо друго.Другите рибари,които са били там също не са могли да се похвалят с нещо.Бялата въобще не се е обадила.Така че прясното инфо е че все още няма смисъл да се хвърлят толокова пари за риболов там.Може други колеги да ме опровергаят(за което се надявам),но голям процент от излетите там не са много резултатни.
-
- и господ не е толокова добър
Това за коя година става на въпрос.mecholin_ написа:Януари имам хванати 2 АМУРА единия11.5 кг. и 8 ШАРАНА .Фефруари 4 ШАРАНА единия от които е 6.5 кг. дивак.Надявам се Март месец да е по силен .Мога да дам винаги прясна информация за състоянието на ОВЧАРИЦА.Другата седмица мисля да забия два дни.Чувам че на места излиза бяла риба.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Илийка взе ми думите от устата
))
2 амура 8 шарана !
дай снмки де

2 амура 8 шарана !

-
След нова година са извадени 2 шарана и то на малкото топло.Колегата говори сигърно за миналата година.
- велчев62
- ще става разбирач

Аз лично ще проверя в най скоро време
-
Пускайте тука инфо за случилото се тази семица,че другата съм там.Колкото повече съм информиран толкова по добре.
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Снощи с Ванко ударухме по една рибена супичка , приготвена от майстора на подобни ястия Мони. Та за супата става дума. Бе приготвена от глава на 12 кг. амурче лично от Ванко уловено и притеглено . Страхотна вкусотия. 

-
То такива бебетапо12кг,само за супа ставатval написа:Снощи с Ванко ударухме по една рибена супичка , приготвена от майстора на подобни ястия Мони. Та за супата става дума. Бе приготвена от глава на 12 кг. амурче лично от Ванко уловено и притеглено . Страхотна вкусотия.