Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
mrenka
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от mrenka »

miro253 написа:Е на клипа се вижда, че пускат. Значи има някакъв ефект.
Видях ги няколко пъти това лято колко ги пускат, добре че все се падах от другата страна на реката. Следващият път може и да съм употребил нещо упойващо, тогава ще хвърчат платформи, щеки и баки, а може и мама да литне.
Но да се върнем към клипчето - прави се показен релийз на 10 нещастника, държани цял летен ден в живарник за скариди. И накрая логичното - 50% фира и едно прочуствено "Я, тоя обръна коремо!".
Не бе, брато, тебе че чека ...
Аватар
Jumpi
фен клуб-скобар

Мнение от Jumpi »

ди-ди ... не е задължително да върнеш рибата е Мренке. Има си закони те са трима и могат да си приберат 9кг риба. Мисля, че разправията няма да е в твой интерес. И чак жената да лети, в свободна държава живеем и има закони. Ако ги видиш да прибират рибата повече от това което е разрешено си има начин (112). А повярвай ми не мисля, че ловят повече от 3-4 риби на ден.
Изображение
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Jumpi написа:ди-ди ... не е задължително да върнеш рибата е Мренке. Има си закони те са трима и могат да си приберат 9кг риба. Мисля, че разправията няма да е в твой интерес. И чак жената да лети, в свободна държава живеем и има закони.
Ти кой беше? Я пусни некоя снимка, анонимници дето ръсят акъл, дай да те видиме, ловиш ли - не ловиш ли? Пускаш ли, плюскаш ли?
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
mrenka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mrenka »

Jumpi написа:ди-ди ... не е задължително да върнеш рибата е Мренке. Има си закони те са трима и могат да си приберат 9кг риба. Мисля, че разправията няма да е в твой интерес. И чак жената да лети, в свободна държава живеем и има закони. Ако ги видиш да прибират рибата повече от това което е разрешено си има начин (112). А повярвай ми не мисля, че ловят повече от 3-4 риби на ден.
Може и жена да е, ама точно тя затваря бурканите 8) И вервай ми, това лято са извлекли стотици килограми. Намери ги там в твоя град / а може би ги познаваш/ и ги питай за готварската рецепта.
Според мен си хранят прасетата, нищо ново за кюстендилското поле.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

mrenka написа:
Jumpi написа:ди-ди ... не е задължително да върнеш рибата е Мренке. Има си закони те са трима и могат да си приберат 9кг риба. Мисля, че разправията няма да е в твой интерес. И чак жената да лети, в свободна държава живеем и има закони. Ако ги видиш да прибират рибата повече от това което е разрешено си има начин (112). А повярвай ми не мисля, че ловят повече от 3-4 риби на ден.
Може и жена да е, ама точно тя затваря бурканите 8) И вервай ми, това лято са извлекли стотици килограми. Намери ги там в твоя град / а може би ги познаваш/ и ги питай за готварската рецепта.
Според мен си хранят прасетата, нищо ново за кюстендилското поле.
Е са недей така под общ знаменател,,за кюстендилското поле,, има и вишисти :D
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Стига с тези регионални нападки. Навсякъде си има хора и хора. Стига сме се делили, че и без това ни таковаха таковата.
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

Джони и Миро са много прави защото лично сьм виждал двама чичковци с бяла Застава юго софииска регистраця да носят от тия мрежестите чувалчета за картофи пьлно с костури.Честоги засичам и следващия пьт ще запишем и побликувам номера на колата.Все някои колега от София ги знае защото Застава по пьтищата несе среща често.А кога ги питах зкакво прават с толко много риба разправят чея раздавали на сьседи.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

мренке,много грубо това за ,,кюстендилските полета,, що така?
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
bounce
фен клуб-скобар

Мнение от bounce »

днеска след Благоевград : река още по ниска от миналата събота и бистра като сълза.фанах 2 риби един го водих и 1-2 празни кълванета. най-много хора имаше на Монца на Железница 2ма 3ма на Бело поле 2ма от моста само и никви други.рибите наистина са яко ошашавени ни са у плиткото ни у дълбокото.да кажа че не бях на зимно място :)
Аватар
mrenka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mrenka »

bounce написа:днеска след Благоевград : река още по ниска от миналата събота и бистра като сълза.фанах 2 риби един го водих и 1-2 празни кълванета. най-много хора имаше на Монца на Железница 2ма 3ма на Бело поле 2ма от моста само и никви други.рибите наистина са яко ошашавени ни са у плиткото ни у дълбокото.да кажа че не бях на зимно място :)
Щом в това ветрище и тая бистра ниска вода си излъгал 3 броя - шапка ти свалям. На Железница под моста около обяд бяха по трима - четирима от двете страни, риби никакви, южен ветрец отвратителен, хладен, на пориви. В Невестино духаше по - малко и беше поне с 5 градуса по - топло. Капото и там май беше повсеместно. Ако утре стихне вятъра, сигурно ще завали, може пък това да обърне малко нещата. Ето тук под Железница днес и аз регистрирах мощен ветровит капудалиев, май не ми е много ясен зимния риболов :)

Изображение

Джони, гаранция и на други места из страната ги правят тия работи - рибите на прасетата, но аз съм го виждал само в Нов чифлик / скобари от боищата в Гращичка река, дето се влива при пресевната над Невестино/ и Гирчевци /вадеха ги с чували под бента/.
Аватар
ivanovbd67
фен клуб-скобар

Мнение от ivanovbd67 »

Може някои да са ме видяли днес на Монцата под жп моста,1 скобар и много шума и вятър.Не се влияеше от захрака и стръв.
...и аз да се изкажа неподготвен
kiret0
новобранец
новобранец

Мнение от kiret0 »

Доста дъжд се изсипва, сега ще дигне нивото и ще замъти :fishing2:
Аватар
mrenka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mrenka »

В неделя ми се наложи да пътувам до Гюешево и следобяд минах през Невестино, да видя как е положението. Реката малка и много бистра, при новия мост двама колеги, под бента - 15.

Изображение

Двама приятели бяха отишли сутринта при монца, по пътя към тях се отбих и до Бело поле. Реката и тук бистра, нивото ниско - колкото в края на септември. Колеги никакви, нито под моста, нито над него, вятър буреносен.

Изображение

На монца групата си беше заминала, вятърът беше станал почти ураганен, не си личеше накъде тече водата.

Изображение

Помятах половин час, да оправдая пътуването. Поривите бяха нечовешки, но покеемона се справи адекватно и не се потроши. Бях единствената риба, други не се показаха :)
Който е пропуснал Струма в събота и неделя, изобщо да не съжалява. А ако реката не вдигне ниво и не замъти, ще си останем само с топлото време.
hipp31
новобранец
новобранец

Мнение от hipp31 »

mrenka написа:
miro253 написа:Е на клипа се вижда, че пускат. Значи има някакъв ефект.
Видях ги няколко пъти това лято колко ги пускат, добре че все се падах от другата страна на реката. Следващият път може и да съм употребил нещо упойващо, тогава ще хвърчат платформи, щеки и баки, а може и мама да литне.
Но да се върнем към клипчето - прави се показен релийз на 10 нещастника, държани цял летен ден в живарник за скариди. И накрая логичното - 50% фира и едно прочуствено "Я, тоя обръна коремо!".
Не бе, брато, тебе че чека ...
От приятели разбрах ,че си ме коментирал и заради тебе си направих регистрация в този форум.Обяснение за моя риболов не съм длъжен да ти давам . Аз колко риби съм пуснал ти толкова риби никога няма да хванеш през живота си. Издразниха ме коментарите които си правил по мой адрес и не осъзнаваш ли в какви лайна може да се забъркаш плюс това сме били на един бряг заедно с тебе и защо тогава не ми изхварчаха щеките баките и платформите. Лошото в ситуацията за теб е ,че ти не си в състояние да го направиш това , защото първо категорията не ти отговаря ,а доста спокоен човек съм , но не се опитвай да ме изкараш извън нерви , защото на мен не ми е нужен допинг за да направя това което ти искаш да направиш с мен. А искрено се моля да се засечеме пак за да видя как ще ми "хвърчи" багажа. А относно рибата която ти ловиш , колко пъти си я взимал и колко пъти си я връщал , защото в малкото пъти когато ловиш си я взимаш лично аз съм те виждал. Недей да коментираш повече глупости по мой адрес , ако няма какво да правиш намери си друго занимание и не се занимавай с мен ПРЕПОРЪЧВАМ ТИ ГО.
Valio_ribata
новобранец
новобранец

Мнение от Valio_ribata »

Темата за Струма започва да понамирисва ,не е лошо да се пише само за реката и рибата в нея.От доста време едни и същи хора си ги мерите ,време е да престанете.Реката е за всички.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”